Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spoznia mi sie okres juz 13 dni!

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat , zwykle mialam regularny okres +|- 3 dni, teraz spóźnia mi sie aż 13. Nie wykluczam ze moglam zajsc w ciaze bo kochalam sie bez zabezpieczenia ale moim zdaniem to wątpliwe bo zawsze z partnerem robimy to bez zabezpieczenia wiec dlaczego akurat tym razem mialabym zajac w ciaze? Poza tym czuje klucie w jajniku , będzie bol podbrzusza , objawy jak na okres ale okresu nie ma. Wczoraj mdlilo mnie przez caly dzien ale moglam sie czymś zatruć. Blagam powiedzcie co o tym myslicie? Dlaczego okres aż tyle sie spóźnia? Czy to normalne? I czy moglo mieć na to wplyw ze kilka razy zapalilam marihuanę?

Gość gość
masz 21 lat, a zdziwiona jak 15- latka, skoro sie nie zabezpieczasz, to możesz być w ciąży, ciężko zrobić test?

Gość gość
Koleżanko! Ja też ładnych kilka lat stosowałam stosunek przerywany bo co ma się stać? Tyle czasu nie zaszłam to czemu niby teraz miała bym wpaść? A jednak wpadłam :)

Gość gość
no ja mimo ostrych zaburzeń hormonalnych też w końcu ,,wpadłam" o ile tak można nazwać niezabezpieczanie się ;) głupota,że o to pytasz zamiast zrobić test. ja na początku ciąży ciągle się czułam jak przed okresem.

Gość gość
idz do lekarza, zrob sobie test a nie tu sie pytasz

Gość gość
swoją drogą jeśli jesteś w ciąży to gratuluję palenia trawy.

Gość gość
Piczka pracowała więc są efekty/

Gość Marika24
Ja tez mialam takie pierwsze objawy ciazy,brak okresu,bol jajnikow,raz jednego raz drugiego, klujacy bol w podbrzuszy,nadwrazliwosc na wszelskie smaki i zapachy,cholerne calodzienne mdlosci!!

Gość gość
Testu na ciążę się zapytaj.