Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki jesteście takie doinformowane w każdej dziedzinie

Polecane posty

Gość gość

Normalnie cudo... czytam sobie i czytam i aż mnie zatkało. O nic już nie można zapytać żeby nie zostać zjechanym. Osobiście rzadko coś sama dodaje, bo wasz "gniew" mnie przeraża. Wszystko wiecie lepiej. Ktoś chce porady, a wy zamiast tego osądzacie z góry. Oczywiście są wyjątki i za to szacun

Gość gość
racja! czytałam temat, gdzie dziewczyna pisze o luzie po porodzie... temat juz wałkowany milion razy to fakt, ale znawczynie juz osadzily ze jej maz ma malego haha

Gość gość
bo forum publiczne ma to do siebie,ze kazdy dodaje,co uwaza za wazne, na czym sie sie ( pzrynajmniej w swoim pojeciu) zna. Na tym chyba wlasnie polega forum dyskusyjne, wiec nie wiem, czemu sie dziwić.

Gość gość
Ale kto tu siedzi? Skoro co chwile jest jakiś nowy temat, to wnioskuje ze sa to kobiety które nie pracują i nudza się w domu, plus większość jest zle wychowana czyli mopsiary. Wyżej srają niż d**e maja ;p Ja tu zagladam tylko w weekend lub w naprawdę wolnej chwili bo to az ciekawe zjawisko społeczne, i zawsze jest tu ******* szukaxc tu porady nie ma po co. Nikt nie pomoże a tylko skrytykuje. Żal mi kobiet które przed całym światem pisza o swoich śluzach, złych mężach i złych dzieciach.

Gość gość
moze chca sie wyzalic... ale to raczej zly sposob bo zostana zdolowane

Gość gość
znają sie na temacie? sluchajcie tu jest zasada. Jak ktoś ma problem z łóżku to oczywiście mąż ma za małego penisa. Jak kobieta nie karmi piersią znaczy ze jest złą matką, Jak nie może zajść w ciąże znaczy ze jest psychiczna bo sie stara i w mniemaniu kafeterianek jest "bezpłodem". taka prawda

Gość gość
bo jak sie jest na szczycie to widac z gory no co ja za to moge :classic_cool:

Gość gość
no fakt