Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wirus czy nagroda

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś wysyłałam jakieś zgłoszenie na konkurs do odebrnia 1000 zł na zakupy w sklepie czy coś takiego , wczoraj przyszedł mi email z jakiejś niby firmy Widigo PL i mogę kliknąć taki znak wielki czarny odbieram bon 1000 zł Nie wiem czy to nie wirus albo jakiś spam

Gość gość
klikaj i to szybko...w koncu to 1000 zł

Gość gość
ale ja chyba nie brałam udziału nigdy w zadnym konkursie z tej firmy , jak już to z innej . Nie śmiejcie się tylko mi doradzcie :( Ja niestety jestem taka nieudolna że sciagnelam już niejednego wirusa na komputer , tym razem skonczyloby się to już wielką awanturą w domu... naprawdę napiszcie co powinnam zrobić

Gość gość
kusi mnie żeby kliknąć w to , 1000 zł u mnie w domu nie widziałam od ... chyba nigdy :) za to jeśli okaze się ze to wirus , to ściągnę awanture ojca na siebie i młodsze rodzeństwo , nie chce żeby przezemnie musiały to przeżywać znowu

Gość gość
uppp

Gość gość
Raczej o takiej wygranej poinformowanoby cię osobiście na maila, telefonicznie. Ja kilka razy wygrałam i tak to wyglądało

Gość gość
Wywala jako spam.Takich śmieci od obcych NIGDY nie odbieram.Wrzucam natychmiast jako spam.Tobie też radzę.

Gość gość
Ja też ciągle coś wygrywam od tej firmy WidiGo, póki co usuwam jako spam, ale kusi mnie otworzyć....

Gość gość
Ani wirus, ani wygarana. Poprostu potem cie beda zasypywac milione reklam/spamow. Proponuje usunac, no chyba ze chcesz dostawac 50 reklam dziennie...

Gość gość
WindyGo cwaniaki które nabijają w butelkę na płatną subskrybcję . Nie dajcie się nabrać zablokujcie u operatora tego typu usługi i miejcie takich cwaniaków co obiecują cuda niewidy w głębokim poważaniu

Gość gość
wy macie 1000 ja mam bon na paliwo ;/

Gość gość
ja dostalem taki mail " w zwiazku z twoja wizyta informujemy ze zostales wybrany jako finalista i masz szanse wygrac kupon o wartosci 2000 tys na zakupy w reserved musisz tylko potwierdzic swoj kupon kliknij tutaj wprowadz swoje dane ograniczona ilosc kliknij TUTAJ NATYCHMIAST DOSTALEM Z OBSLUGIO KLIENTA RESERVED NIBY a na dole maczkiem drobnym napisane ze reserved nie jest organizatorem ani sponsorem tego badania . ankieta internetowa takich maili z widigo.pl mam mnostwo ze wygralem sony telefon , ze wygralem bony do biedronki itp ze wygralem i fona - zastanawiam sie czy w tej akcji rzeczywiscie ktos wygral cos - czy jest to jaks prawdziwa akcja ze w ramach losowania ktos rzeczywisciew wygrywa czy zwyczajny wirusek

Gość gość
Moim zdaniem to firma przestępcza.