Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Dziękuje wszystkim

Polecane posty

Którzy się za mnie modlili, zdałam dzisiaj maturę z języka ustnego angielskiego i jestem szczęśliwa. Bardzo szczęśliwa. Moje wyniki maturalne znam tylko w połowie j.angielski ustny 30%, j. polski - 44% a ustny 75%

Gość gość
To gratuluję!! :) Trzymam kciuki teraz za pisemne.

Gość gość
Congratulations! Ale dlaczego nie 100% ? :) D

Wiedziałam że będzie marnie, chodziło mi tylko oto by zaliczyć. We wrześniu zapisuje się na kurs języka angielskiego... i na studia dziennikarskie.

Gość gość
jagoda rozgnieciona - nie zapominaj fubu, ze ono pisało kiedys jako hiszpanin, pracowalo w Wawelu i jęczalo, ze to stresujaca praca i malo placą. Kiedy to mialo czas na nauke ?!

Pamiętam to było jeszcze w 2012 roku, przyznam że zdziwiły mnie późniejsze metamorfozy tego "ono". Były coraz bardziej niedorzeczne więc można stwierdzić że ten osobnik nie cech**e się zbyt dużymi pokładami inteligencji. Robić w chu/ja też trzeba umieć.

Gość gość
Niektórzy po prostu żyją tu na Kafe i to jest przerażające. Tacy ludzie jak Noxelia...stąd ją przegonili, poszła na ogolny, stamtad tez ja przegonili i pisze jako gość w każdym dziale :O

Jak powiedział Joseph Goebbels "Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą" i to jest prawda. Nie znam Nox i nie obchodzi mnie kto tu żyje, a kto nie tylko obchodzi mnie poziom tego życia.

Gość gość
Studia dziennikarskie dla kogoś, kto ma tak beznadziejne wyniki z języków? Żarty sobie robisz. Nikt cie nie przyjmie.

I co z tego że wyniki beznadziejne???? No co z tego, zapiszę się na kurs angielskiego :) :) :) A studia zaoczne dziennikarskie, przecież na zaoczne nie patrzą na wynik egzaminu.

Gość gość
Pewnie ten gnój/gnojówa zostanie przyjęty na studia bo jest niż demograficzny, dlatego na studia powinny być egzaminy wstępne by byle kto nie mógł studiować.

Gość gość
albo matura powinna być zdania od minimum 85%. Zresztą sama pisała że kiedyś nie zdała egzaminu zawodowego z technikum a teraz rezygnuje ze szkoły policealnej bo za ciężka. No i studiów się jej zachciało.

Gość dajcie jej
spokoj dranie!