Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wam uniemozliwia zyc jak normalni, zdrowi ludzie poza kafe ?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
brak pieniedzy brak urody brak znajomych

Gość gość
pieniadze mozna zarobic, urode podrasowac, zadbac o siebie, znajomych znalezc, poznawac ludzi, wiec w czym problem ? LENISTWO ?

Gość dziewiędziesiąt dwa
brak znajomych, brak wyglądu które mógłby zrekompesnować wszelkie inne mankamenty w moim życiu, brak kasy na hobby i sport.

Gość gość
brak kasy i lenistwo..

Gość gość
Fajna praca, dzieci, ridzina, właśnie nalepilam pierogi i czekam na męża :-)

Gość gość
niespełniona milość

Gość gość
'' pieniadze mozna zarobic, urode podrasowac, zadbac o siebie, znajomych znalezc, poznawac ludzi, wiec w czym problem'' xxx w tym,ze jestes p******** Gdybym wiedziala jak zarobic to bym tu nie siedziala, powiedz bezrobotnemu czy biednej kobiecie IDZ ZAROB :O urode podrasowac? nie mam pieniedzy na operacje, mam kartoflany nos, brak cycków, zeby masakra nie stac mnie na aparat, zwisająca skora na brzuchu po odcudzaniu znajomych nie mam gdzie poznac bo mam niska samoocene, a mam ją bo jestem brzydka i nie mam kasy

Gość gość
Fajna praca, dzieci, ridzina, właśnie nalepilam pierogi i czekam na męża x na kafe na niego czekasz?:D moze dziecmi bys sie zajela a nie kafe????

Gość dziewiędziesiąt dwa
No właśnie jak się komuś nie udało poznać do tej pory znajomych to jak niby ni z tąd ni z owąd znajdzie? To nie jest kwestia zamykania się w sobie. Ludzie którzy nie mają znajomych zazwyczaj tak nie zdecydowali, tylko owi ludzie za nich iż nie chcą mieć z nimi kontaktu.

Gość gość
Gdybym wiedziala jak zarobic to bym tu nie siedziala, powiedz bezrobotnemu czy biednej kobiecie IDZ ZAROB urode podrasowac? nie mam pieniedzy na operacje, mam kartoflany nos, brak cycków, zeby masakra nie stac mnie na aparat, zwisająca skora na brzuchu po odcudzaniu znajomych nie mam gdzie poznac bo mam niska samoocene, a mam ją bo jestem brzydka i nie mam kasy x jest wiele prac fizycznych, chyba ze jestes ksiezniczka i czekasz na ksiecia z wyspa pieniedzy:D:D:D:D

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa x wiekszej glupoty tu nie bylo xD to znajomych mozna tylko w szkole znalezc? ales idiota! wyjdz z domu to znajdziesz, chodz gdziekolwiek zajmij sie czymkolwiek, ludzi poznasz WSZEDZIE i zaprzyjaznisz sie, trzeba tylko chciec

Gość gość
1.Ja bym najbardziej chciała być zdrowa. 2.Coś tłumi mnie w środku- niewiedza. Gdybym od początku coś wiedziała to nie miała bym pewnego problemu. 3.uprzedzenie 4.lubię starszych i kobiety i mężczyzn. Albo tylko mi się tak wydaje 5.straciłam coś i nie potrafię tego odzyskać to jest przykre. 6. chciała bym się normalnie uczyć no ale coś jest nie tak. Może to nie wiedza . Nie wiem co mogę czego nie, gdybym wiedziała nie miała bym problemu. Jeżeli wiedziała bym że nie mam szans nie robiła bym sobie nadziei.

Gość dziewiędziesiąt dwa
No przecież wychodzę i nic mi z tego nie przychodzi. Dlatego się zupełnie nie zgadzam z tą hurraoptymistyczną opinią.

Gość gość
Ja sama zrezygnowałam ze znajomych ponieważ chcieli ustawiać mi życie, nie była to jednorazowa sytuacja. >Co do przyjaciółek: albo się podporządkujesz (znaczy zbrzydniesz, hoojowe ciuchy brak minimalnego make-upu, brak fryzury, na typową mysze) albo wychodzą z nich złośliwe szmaty, oczywiście nie może się tobą zainteresować żaden porządny gość tylko jakiś brzydki szmaciarz, bo one są ciągle same lub mają brzydszych misiow >Co do męskich znajomych: albo dajesz doopy albo nie masz znajomych, moje znajomości posypały się bo nie chciałam roochać się ze wskazanym przez nich debilem. Reasumując chwilowo (już dłuższą chwilę) nie mam swojego życia ALE NIE ŻAŁUJĘ bo nie będę czyimś podnóżkiem ani gumową lalą z sexshopu. >Aha, niektórzy wymieniają brak urody to ja wymienię brak biustu, byłabym śmielsza posiadając takowy, byłby fajny facet, znajomych mam w doopie nie potrzebuję ich

Gość gość
ADHD w dzieciństwie oraz DDA i C++ w dorosłości, są jeszcze jakieś fajne skróty? :)

Gość gość
Co za debilne pytanie, a to w realu sami zdrowi.,?. Hahaha. Z wyboru unikam jak moge ludzi, bo z nimi tylko wiecznie problemy sa tylko i nic wiecej. A ty nie ukladaj komus zycia i jak ma zyc.

Gość gość
don ald

Gość gość
maly penis

Gość zenonX
Ta czcionka... Ten krój... Ona mnie... Ona ... Ona mnie Pochłania !

Gość gość
samotnosc......z kotem nie podyskutuje

Gość gość
do tegom pare problemow.nieraz czlowiek ma formalnie przyjaciol a siedzi sam.najgorze gdy tak naprawde sie nie zna wlasnej sytuacji, juz chyba lepiej byc calkiem samej niz czyms posrednio

Gość gość
nieodwzajemniona miłość, to jest jedyny powód

Gość gość
przewaznie samotnosc i brak milosci