Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yang Yin

Dziewczyny !!! Zrywacie dopiero wtedy gdy macie kogoś nowego na oku ?

Polecane posty

Gość Yang Yin

Czy gdy nie widzicie przyszłości w związku to zrywacie a później szukacie odpowiedniego partnera licząc się z tym że to może potrwać.

Gość gość
dopiero wtedy kiedy 3. wojna swiatowa sie zbliza

Gość stopenera
Ja od jakiegoś 20 roku życia zawsze mialam wokól siebie adoratorów. Tak więc jeśli zrywałam z chłopakiem to zawsze miałam pewną ewentualność. Nie zawsze oczywiście wchodziłam z kimś związek ale nie było chwili kiedy nie było nikogo za kogo mogłabym się zabrać.

Gość gość
Ostatnio zerwałam bez nikogo na oku. Na nic też nie liczę, po prostu sobie żyję :)

Gość Yang Yin
WEsołek jakiś się trafił z tą wojną :D

Gość Yang Yin
A czemu zerwałaś ? Nie brakuje Ci kogoś ? Łatwiej Ci się żyje ?

Gość gość
Nie był zbyt bystry, nie miał żadnych zainteresowań i miał inne plany na życie, po co miałabym mu zabierać czas skoro wiedziałam, że nic z naszej znajomości nie wyjdzie?

Gość gość
Nie brakuje mi go i nawet poczułam ulgę jak się uwolniłam od ciężaru cudzych oczekiwań.

Gość Asia samotna
Ja zerwałam po 11 latach! Nie miałam nikogo na boku , wiedziałam ,że ten związek to już agonia -;( , nie kochał mnie , liczyły się inne wartości. No i co ? Zaraz miał kolejną dziewczynę ( 10 lat młodszą ) - chyba poczuł ulgę ....tylko szkoda ,że mu jaj zabrakło.

Gość gość
ja zrywałam wtedy kiedy widziałam, że dany związek nie ma przyszłości. nie patrzyłam na to czy wokół mnie jest ktoś kto może potencjalnie być nowym facetem. Ale mam dwie koleżanki które mówią wprost, że są jak "małpki" : nie puszczą jednej gałęzi dopóki nie złapią kolejnej. Osobiście nie podoba mi się taka postawa ale to ich życie ;).

Gość gość
Normalną, pewna siebie kobieta kończy związek kiedy jest jej w nim źle lub są inne problemy. Żeby coś zacząć należy najpierw skończyć to co było.

Gość gość
Zerwałam : nie miałam nikogo na baku . ZWIĄZEK BEZ PRZYSZŁOŚCI tzw . przechodzony , nie mam nikgo -;) póki co nie szukam w sumie czuję ulgę , byliśmy ze sobą bardzo długo : teraz nie mogę się nacieszyć tym stanem : narzie odpowidam mi to ,że nie jestem w związku ( oczywiście to tylko nrazie - później się rozejrzę -;) ) .

Gość gość
Nie miałam nikogo - nigdy bym już do niego nie wróciła .

Gość Yang Yin
Fajne jesteście. Domyślam się że już trochę znacie życie i nie macie po 20 lat. Szkoda że te młodsze takie głupie są. Mam już dość bycia sam :P

Gość gość
nie mamy po 20 lat, ale 25 owszem :) nie ma nic pięknego w zerwaniu z kimś, po prostu mam większe wymagnia

Gość gość
Zerwałam ze wzgledu na siebie do szcunku do swojej osoby , koleś zupełnie miał inne wartości więc nie było co w tym tkwić bo i tak by się rozpieprzyło. Zerwałam z nim definitywnie kontakt ( byliśmy 6 lat) . W sumie ponad rok byłam sama - ale to fajny okres -;) był, musiałam odpocząć od tego wszytskiego. Teraz mama za....stego męża : dziecko w drodzę -;) Jestem szczęśliwa . Odeszłam gdy miałam 30 lat więc może już stra byłam -;) ?

Gość Yang Yin
Chłopczyk czy dziewczynka ? Przez ten rok po rozstaniu z tamtym ogórkiem co robiłaś aby nie czuć się samotną ?

Gość gość
Dziewczyny tylko z jajami odchodzą pewne siebie , szanujące się -:)

Gość gość
Najpierw płakałam -;) Musiałam się pogodzić z bólem i zaakceptowałam te uczucia , nie chciałam szukać kogoś na tzw pocieszenie, bo nic bym mu nie dała . Póżźniej zaczełam cieszyć się pierdołami : spotykać z przyjaciółmi , czytać książki - duża ilość -;) , nikogo nie szukałam - wierzyłam w miłość ale doszłam do wniosku ,że już za 30 lat mam może już nikogo nie poznam , chłopaki wolą młode itp a tu proszę takiego śiwetnego faceta poznałam w kinie ! -;)Chłopczyk będzie -;)

Gość Yang Yin
Facet starszy od Ciebie czy młodszy ? Fajnie że Ci się udało ;)