Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekającaa pannaa

Czy on może o mnie myslec?

Polecane posty

Gość uciekającaa pannaa

Pytanie raczej do Panów. Czy facet który nie zdobył dziewczyny która mu się podobała, będzie o niej myślał? Nie, nie dałam mu kosza, po prostu nie zdążył a wiem że mu się podobam :) I tak się zastanawiam co w takiej sytuacji, czy myślicie o obiekcie który wam się wymknął? :)

Gość gość
że dziewczyna ma jakis problem ze soba, niepowazna, jezeli celowo aranzuje takie sytuacje:D

Gość gość
ile masz lat

Gość gość
ja też jestem ciekawa jak reagują na to faceci bo jest w podobnej sytuacji jak autorka

Gość gość
wieja tchórzą ci wasi udajacy zakochanych faceci, to dopy wołowe :D

Gość gość
Kochana oni nie patrzą wstecz na te co się wysliznely ale skupiają się na tych co sa realnym celem do zdobycia... Tylko kobiety sa romantyczne i myślą ze faceci wzdychają do obrazów

Gość gość
Kto napisal zdanie powyzej, facet, czy kobieta?

Gość gość
Tak będzie o niej myślał, ja myśle o takiej jednej co mi nie dała kosza ale sprytnie uciekła :>

Gość gość
a ile to moze trwac? takie myslenie? czy mimo tego mozna wejsc w zwiazek z kims innym? pytam czysto z ciekawości

Gość gość
Chce wejść w związek z jej koleżanką, chce się zemścić :] Jej koleżanka jest bardziej atrakcyjna ale nie pociąga mnie tak jak tamta.

Gość gość
To pisała kobieta a czemu pytasz

Gość Onaa_88
Mysle, ze mozna wejsc w nowy zwiazek. Jeden chlopak sledzil mnie czasem, nawet jak mial narzeczona. Ale takie niezdrowe przepadki to chyba raczej wyjatki. Ps skoro go olalas, to czemu chcesz wiedziec czy mysli o Tobie?

Gość gość
a ja mam inny problem mianowice u mnie w pracy jest taka dziewczyna, wpadliśmy sobie w oko, spojrzenia, uśmieszki itd. postanowiłem zagadać dobrze zrobiłem bo potem ona sama starała się inicjować rozmowe a teraz zrobiła krok w tył nie odpowiedziała mi ostatnio "cześć" na 2 dzień patrzyliśmy na siebie, ale tak inaczej na 3 dzień było widać że załuje decyzji na 4 dzien już jej nie było....chyba ze wstydu

Gość gość
Ma kogos

Gość gość
Pytalam bo skad wiesz, ze nie wzdychyja do brazkow? sa tacy co wzdychaja ;) i sa tacy co nie wzdychaja i zyja dalej.

Gość gość
właśnie ja wiem że nie ma nikogo olała mnie, to troche poolewałem ją, tak w przeciągu 3 dni. i jak to odkręcić.... ale to ona mi nie odpowiedziała cześć to na 2 dnień już nie mowiłem

Gość gość
Ona nie chce nic więcej dlatego się wycofala Ps to może niech powiedza Ci co wzdychaja jak to jest

Gość gość
Wyjaśniajcie sobie wszystko. Jeśli kogoś kochasz to uszanujesz że nie podobasz się jako partner czy partnerka. I żadnej zemsty zranisz tylko drugą osobę. Jeśli tamta Cię nie chce poszukaj innej ;)

Gość gość
im to wszystko jedno, jak nie ta to inna. albo dwie na raz, oni juz tacy są

Gość gość
no ale 2 na raz? ehh faceci to maja jednak nierowno pod sufitem ;)

Gość tata szarika
Myślał,myślał... No i został myśliwym...

Gość gość
Zalezy ja juz chyba dwa miesiace mysle i nie moge przestac

Gość gość
pamieci nie da sie wykasowac ale :) tak szczerze to on o tobie nie mysli szuka dalej innej zamknij jape

Gość uciekającaa pannaa
U mnie było tak że wiem że mu się podobam, on mi też. Czuc było chemie między nami. Dużo było takich gierek damsko męskich. Nie wiem czy kogoś ma i to jest problem. I ja musiałam wyjechać na dłużej, i się tak zastanawiam czy będzie o mnie myślał, czy oleje temat. Wiadomo że jak facetowi zależy to znajdzie sposób żeby zdobyc nr tel. Ciekawa jestem właśnie co w takiej sytuacji sobie myślą faceci.