Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie szanujecie lekarzy ,przecież oni walczą o wasze życie ,zrozumcie

Polecane posty

Gość gość

im zależy na waszym zdrowiu, pomimo ograniczeń NFZ owskich :P

Gość gość
To Ty zrozum, że większości lekarzy nie zależy na zdrowiu pacjentów, tylko żeby ich leczyć w nieskończoność z czegoś, co jest łatwo uleczalne, gdyby nie byli ignorantami. Są tacy, którzy chcą pomóc i wyleczyć, ale to tylko jakiś 1% wszystkich. Całe życie spędziłam w szpitalach i lecznicach, dlatego mnie nie przekonasz. Zbyt wiele widziałam.

Gość gość
nie bardziej niz komukolwiek:classic_cool: wiesz co, są takie przypadki dla których wartość życia przewyższa wszystko co pod drogą min te z****** '' (sorry ) pieniądze ...i tutaj mówi sie zwyczajnie ..dziekuje! ale nie wezmę ! Prosze mi nie wciskać, to wy potrzebujecie pieniędzy ... Ale o tym sie tutaj nie pisze, jedynie i tylko o tym że biorą ! w dodatku konowały , smutne

Gość gość
Większośc lekarzy jest na wyjeżdzie, zagranicznych kontraktach jedna nogą tam :) tam na leczenie w porównaniu z Polska sa te pieniądze, tutuaj jest problem, którego Wy jako pacjenci nie rozumiecie, lekarze sa ograniczeni poprzez struktury prawo,reguły których nie mogę łamać , a W wieszacie psy na nich

Gość gość
którego Wy jako pacjenci nie rozumiecie .... a ty kim jesteś? lekarzem? a pacjent to co jest? malpa z zoo ze ma czegos nie rozumieć? chyba lekarz, bo typowo zapomina się, że nie ejst się wszystkowiedzącym bożkiem a lekarz też bywa pacjentem ! system to jedno, działania i podłosć ludzka w tym lekarska to drugie i pisze ci to osoba, która ma do czynienia z tym środowiskiem, więc nie lej wody

Gość małpa z zoo
Wy jako pacjenci w kolejkach , My jako pacjenc****erwszorzędni :classic_cool: :P dobranoc

Gość gość
trudne przypadki psychiatryczne maja pierwszenstwo do specjalisty - tez jestem tego zdania, malpo z zoo

Gość gość
pytanie nr 1 kto skonstruowal obecny system {panom a LSD JUZ DZIEKUJEMY) pytanie numer 2 co z odpowiedzialnoscia lekarzy za zaniechanie leczenia z powodu braku srodkow/refundacji z NFZ pytanie numer 3 co z konowalami ktorzy nie wiedza co robia

Gość gość
17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość trudne przypadki psychiatryczne maja pierwszenstwo do specjalisty - tez jestem tego zdania, malpo z zoo dziekuje ! dziekuje ! skoro zwykłą szczerość podpinasz pod psychiatrię , to faktycznie Ty masz problem :) niekiedy też godzę sie na kolejki ..:)

Gość gość
tylko z własnej inicjatywy ,nie mam prawa być lepiej traktowana od poważnie chorych...bo mam znajomości :)

Gość gość
No niestety są i tacy specjaliści, do których jak przyjdziesz z czymś czego oni nie potrafią wyleczyć (mimo, że to z ich dziedziny) to się OBRAŻAJĄ!!!Nie wiadomo na co, odpowiadają wtedy opryskliwie i nic nie wiedzą... Spedziłam trochę czasu na leczeniu, przerzucana od placówki do placówki, chodząca i prosząca...Sorry, ale takiego upodlenia jak oni to nikt mi nie zafundował. Choroba+takie traktowanie bardzo źle odbiły się na mnie. I nie jestem w stanie bronic kogokolwiek z tego środowiska...Nawet najlepszego...

Gość gość
Ahaa i jeszcze jedno. Odpowiadając na pytanie autora postu-BO ONI NIE SZANUJĄ NAS. Szacunek nie należy się lekarzowi jak psu buda!!!Trudno szanowac kogoś kto Ciebie traktuje jak g***o, nic nie warta istotę, jak głupka, któremu można wcisnąć wszystko. Trudno szanowac kogoś kto najpierw Cię straszy do granic możliwości, a następnie pozbywa się Ciebie...

Gość gość
bo ten zawód zmienia ludzi, potrafi wydobyć z nich najgorsze cechy, do małpy z zoo -nie rozumiem? chwalisz się czy żalisz? nie podoba mi się twój styl "my wy oni" i chwalenie się jakimikolwiek znajomościami oraz zgrywanie dobrodusznej więc

Gość gość
Szanuje Twoje zdanie ,każdy ma prawo do swobodnego wypowaidania sie :) Będe stawała w obronie swojego ukochanego, który jest najlepszym lekarzem.Pewnie do mojej osobistej opini na Jego temat staną ci wszyscy ,którzy na swej drodze spotkali sie z Nim doznając profesjonalnego, ludzkiego i serdecznego zaangażowania w pomoc drugiemu człowiekowi ,bo o to chodzi ..

Gość gość
014-05-17 20:48:28 [zgłoś do usunięcia] gość bo ten zawód zmienia ludzi, potrafi wydobyć z nich najgorsze cechy, do małpy z zoo -nie rozumiem? chwalisz się czy żalisz? nie podoba mi się twój styl "my wy oni" i chwalenie się jakimikolwiek znajomościami oraz zgrywanie dobrodusznej moje życie moja sprawa tłumaczyc sie nie musze !

Gość gość
którzy na swej drodze spotkali sie z Nim doznając profesjonalnego, ludzkiego i serdecznego zaangażowania w pomoc drugiemu człowiekowi ,bo o to chodzi .. x a objawienia i mistycznych wizji przypadkowo nie doznali? :) projekt "ukochana ukochanego doktora" ktory tu ciagle bazgrze nadaje się tam, gdzie sugeruję. może nawet po znajomościach uda się szybko. :) wybacz "zwykła szczerość". pozdrawiam

Gość to ja twoja zmora
''Będe stawała w obronie swojego ukochanego'' z wiekiem stajesz sie coraz bardziej zazdrosna przez co zalosna z tymi prowokacjami. nie zapominaj, ze czas na twojego misia tez nie gra na wieczną korzyść. zajmij sie czyms porzytecznym, idz moze naucz sie jakiegos porzadnego makijażu, moze sie troszke podbudujesz. ;)

Gość gość
Dokładnie. Ten Twój ukochany może być najwspanialszym człowiekiem w domu, ale nie wiesz jakim jest lekarzem.

Gość gość
ość 014-05-17 20:48:28 [zgłoś do usunięcia] gość bo ten zawód zmienia ludzi, potrafi wydobyć z nich najgorsze cechy, do małpy z zoo -nie rozumiem? chwalisz się czy żalisz? nie podoba mi się twój styl "my wy oni" i chwalenie się jakimikolwiek znajomościami oraz zgrywanie dobrodusznej lapka.gif moje życie moja sprawa lapka.gif tłumaczyc sie nie musze ! 17.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość którzy na swej drodze spotkali sie z Nim doznając profesjonalnego, ludzkiego i serdecznego zaangażowania w pomoc drugiemu człowiekowi ,bo o to chodzi .. x a objawienia i mistycznych wizji przypadkowo nie doznali? usmiech.gif projekt "ukochana ukochanego doktora" ktory tu ciagle bazgrze nadaje się tam, gdzie sugeruję. może nawet po znajomościach uda się szybko. usmiech.gif wybacz "zwykła szczerość". pozdrawiam lapka.gif 17.05.14 [zgłoś do usunięcia] to ja twoja zmora ''Będe stawała w obronie swojego ukochanego'' z wiekiem stajesz sie coraz bardziej zazdrosna przez co zalosna z tymi prowokacjami. nie zapominaj, ze czas na twojego misia tez nie gra na wieczną korzyść. zajmij sie czyms porzytecznym, idz moze naucz sie jakiegos porzadnego makijażu, moze sie troszke podbudujesz. oczko.gif Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
Pomyśl przez chwilę o tych którzy doznali upokorzenia ze str osoby która powinna pomagać. Nawet nie wiesz jak to wjeżdza na psychę, zwłaszcza jak się ma 20 lat.

Gość gość
I już w tak młodym wieku wstręt do tych osób.

Gość gość
a tam, to żadna zazdrosna ukochana ukochanego, to projekt nieszczesliwca, wszelkie sugestie na nic się zdadzą tu tylko lekarz pomoże ale szewc bez butów chodzi tak to jest chociaż niedopuszczalne w tym wypadku

Gość gość
nieszczęsliwca z powodu defektu umysłu oczywiście.

Gość gość
O kim piszecie?O tej co ma ukochanego lekarza?

Gość gość
_______________________________________________________________________________________________________________________________________ :)

Gość gość
A może to nie jest jej facet tylko zafascynowana pacjentka...Pełno takich napalonych;)

Gość gość
kazdy chce miec chody u doktora bo doktory maja chody u innych dotorow przez co dobrze miec uglaskanych takich nawet kilku

Gość gość
Ja nie chcę tych ludzi oglądać na oczy!!!Więc nie generalizuj-nie każdy.

Gość gość
:classic_cool: :) piszcie piszcie poczytam :P i obiecuje że sie nie odezwę ,...