Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie szanujecie lekarzy ,przecież oni walczą o wasze życie ,zrozumcie

Polecane posty

Gość gość
...a tych doktorow trza uglaskiwac na czarna godzine swoja bo wiadomo ze przyjdzie kiedys jakies chorobsko

Gość gość
Akurat jak przyjdzie choróbsko to lekarz jest ostatnią osobą która Ci pomoże. Oni pomagają zdrowym, chorym jedynie zostaje Bóg.

Gość gość
a co ?Zostawić kogoś po latach kochania ?

Gość gość
Cooo???kim jestes i o czym piszesz?

Gość gość
jak jestes protegowana prze kolege doktora do kolegi doktora to nie boj, inaczej traktuja. po to sie wlasnie zbiera takie znajomosci a nie dla jakiejs blizej nie okreslonej slabosci to stetoskopoglowych

Gość gość
No nie każdy ma aspiracje do posiadania takich znajomości...

Gość gość
ja nie jestem kazdy ;]

Gość gość
nie każdy potrafi sie szanować ,cenić i kochać :) każda chciałaby byc tak kochana :)

Gość gość
o nieszczesciu sie gada a szczescie sie przezywa. taka jest niestety natura ludzka. wiec albo wyrazasz poboze zyczenia albo jestes swinka oszustka ;) raczej to drugie, masz nawet takie swinskie oczka :)

Gość gość
jestes pania lekarz? :classic_cool:

Gość gość
Piszecie do tej ukochanej?:). Znacie ja, czy jak??

Gość gość
A z tym szczesciem i nieszczesciem to prawda:P

Gość gość
moge mieć świnskie oczka , ok byś swinią moge być nawet chłostana moge wisieć na szubienicy mam to gdzieś, pieprze to wszystko ,życie za krótkie na stękanie narzekanie , nie ma sensu ocenaijcie mnie jak chcecie powtórze że mam to gdzieś ide tam gdzie mi dobrze wytykajcie mnie palcami ale szanujcie lekarzy :)

Gość gość
topsz, bedziemy we wlasnym dobrze pojetym interesie!

Gość gość
lekarze to swołocz i oni sami doskonale wiedzą, że tacy właśnie są. Jeśli choruje ktoś z ich rodziny, zaczyna się pociąganie za sznurki, ur********ie wszelkich znajomości, by nie został potraktowany tak, jak oni traktują pacjentów.

Gość gość
uru/chamianie, ktoś, kto wymyślił tę cenzurę, powinien zapłacić karę.

Gość gość
:classic_cool: kazdy kochający mężczzyna niezależnie od tego czy jest lekarzem czy też nie ...nosi na rękach swoich , co tu duzo pisać.Jesli nie w Polsce robi to poza granicami i cóz

Gość gość
to ja twoja zmora ''Będe stawała w obronie swojego ukochanego'' z wiekiem stajesz sie coraz bardziej zazdrosna przez co zalosna z tymi prowokacjami. nie zapominaj, ze czas na twojego misia tez nie gra na wieczną korzyść. zajmij sie czyms porzytecznym, idz moze naucz sie jakiegos porzadnego makijażu, moze sie troszke podbudujesz. ___ Ty też się powinnas nauczyć czegoś poŻytecznego np. ortografii. Makijaż nie zasloni nieuctwa.

Gość gość
Wręcz przeciwnie, niekompetencję rozumiemy doskonale. Tych, którzy ją mają i zachowują się normalnie, cenimy wysoko, tylko że takich prawie nie ma.

Gość gość
"gość Akurat jak przyjdzie choróbsko to lekarz jest ostatnią osobą która Ci pomoże. Oni pomagają zdrowym, chorym jedynie zostaje Bóg". O dokładnie. Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami.

Gość gość
no

Gość gość
gość "gość Akurat jak przyjdzie choróbsko to lekarz jest ostatnią osobą która Ci pomoże. Oni pomagają zdrowym, chorym jedynie zostaje Bóg". O dokładnie. Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Niestety przetestowane na własnej osobie.

Gość gość
wybieracie idiotów to tak macie , niestety

Gość gość
No sorry ale jak się trafia 10 razy pod rząd na idiotę to na końcu myślisz, że w tym zawodzie są sami idioci???Skąd wiedzieć który to nie idiota??

Gość gość
Dokładnie...wiele czasu spędziłam na korytarzach szpitalnych i widziałam jak chodzą-jak jakieś bóstwa... Elita społeczeństwa, szanowani obywatele....hahahahaha....jeden śmiech. Jak potrzebujesz pomocy to nie ma nikogo nagle, ale za to są pretensje do cb, że wszystko jest na pewno twoją winą-ty jesteś winna temu, że jesteś chora i temu, że nie da się ciebie wyleczyć. Przecież to nie ich wina-tylko twoja...

Gość gość
10 razy ?Nie masz sie czym chwalić :D szkoda ze jesteś ślepa i nie zauwazasz róznic miedzy mądrymi dobrymi ,a palantami idiotami :) może nie tego nie chcesz zauważyć , wiele małolat tak ma :)

Gość gość
Kiedyś wychodziłam z załozenia że kazdy z nich jest dobry i nie zastanawialam sie nad tym. I nie, małolatą nie jestem-bez obaw. Tak cięzko znaleźć dobrego, bo ich po prostu NIE MA, a nawet jak byli to dawno wyjechali. Taka prawda.

Gość gość
A 10 razy, to był zwykły strzał liczbowy żeby coś wpisać, a nie liczba osób do których poszłam... Nie zdziwiłabym się gdyby osoba pisząca była: a. zoną lek. b. zafascynowaną w nim pacjentką c. kochanką lek.

Gość gość
no niestety, dobrych lekarze mozna policzyc na palcach jednej reki, a tych z powolania, szkoda gadac w polsce lekarze to SWIETE KROWY ktore nie odpowiadaja za swoje bledy zawsze potrafia sie wymigac reka reke myje mysla schematycznie, brak podejscia do pacjenta