Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec moich dzieci chce mi je odebrać

Polecane posty

Gość gość

mamy dzieci w wieku 7 i 3 lata. w związku się nie układa, on uważa że to wszystko moja wina. chorowałam na depresję po poronieniu, chodziłam na terapię i było w porządku. uznałam, że ten etap mojego życia jest zakończony i odstawiłam leki. za depresją niestety poszedł problem z alkoholem i nerwica. zdarza się, że mam wybuchy agresji, ale dzieci nigdy nie skrzywdziłam. mimo to ojciec dzieci uważa że jestem dla nich niebezpieczna. grozi że odejdzie ode mnie i zabierze dzieci. dla mnie ten związek jest już dawno skończony, niestety mieszkamy razem. czy w takim przypadku z powodu mojej choroby sąd może odebrać mi dzieci? są dla mnie wszystkim i życia bez nich sobie nie wyobrażam. proszę o pomoc i nie pisanie głupich komentarzy.

Gość gość
Te schorzenia są jak najbardziej podstawą do ograniczenia lub odebrania praw rodzicielskich. Twoje dzieci dorosną i odejdą, a Tobie zostanie butelka i depresja.

Gość gość
Jak chce odebrać, złożył jakiś pozew? To sama składaj o rozwód i się odseparuj. A w ogóle to niejasno piszesz. Ojciec moich dzieci, a dla ciebie kto, mąż, czy k***s co to się ostatnio modnie zwie TŻ? Bierzesz dzieci i wyprowadzasz się do innego lokum. Dzieci są za kim? Pracujesz?