Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podgrzewacze do butelek

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny który podgrzewacz może działać cała noc? tak żeby stale utrzymywał daną temperaturę, że jak dziecko się obudzi to o każdej porze woda będzie taka "w sam raz" ? Żeby się nie zagrzał, i zmieścił butelkę tommy teepee Jakie macie doświadczenia, z nocnym karmieniem z użyciem podgrzewaczy, sprawdza się?

Gość gość
Podgrzewacz tomee tippi. Mam i chwale

Gość gość
A czy podgrzewacz moze byc obojetnie jakiej firmy i butelka np.dr brown????

Gość gość
ja kupilam na allegro taki uniwersalny, pasowały butelki i tommy i avent.

Gość gość
A po kiego Wam podgrzewacze?? Ja kupiłam i żałuję, używałam może z 2 dni i wiecznie był problem, bo albo przegrzał tę wodę, albo była zbyt zimna... Masakra! Ja miałam oddzielny czajnik elektryczny tylko na wodę na mleko i robiłam tak, że zagotowywałam w nim wodę, a przed zrobieniem mleka tylko ją trochę podgrzewałam i viola! Ewentualnie można też przygotować sobie w termosie.

Gość gość
a i dodam ,że u mnie się sprawdziło i mogę polecic.

Gość gość
mam podgrzewacz i bardzo sobie chwale wlewam wode do butelki a butelke do podgrzewacza kiedy maly sie budzi wsypuje mleczko mieszam i gotowe cieple do podania idealne nie wyobrazam sobie zeby tego nie miec stosuje juz 3 miesiac i jest non stop w pradzie i dziala

Gość a nie kazdy
? ja mam jakis zwykly,snowbear,chodzi u mnie non stop,bo moje dziecko nie lubi zimnego picia. a na dzien po prostu juz zapominam wylaczac,bo zazwyczaj i tak cos na biezaco mu szykuje,lub grzeje w mikrofali. ale.w.drugim koncu domu stoi caly czas wlaczony.co do nocy to nam sie sprawdzal,mialam akurat wode,sypalam z pojemniczka wczesniej odmierzone mleko,mieszlaam i gotowe.

Gość gość
ajednak podrzewacze albo grzeja za bardzo albo woda jest za zimna:( łudzę się że jak kupię ten z tommy teepee to bedzie ok, nie chcę się bawić w czajnik, chcę mieć na szafce nocnej podgrzewacz i kładąc się spać włączyć go i zasnąć z myślą że jak mała wstanie mieszam wodę z mleczkiem i gotowe w minute, bez wychodzenia z sypialni. mam nadzieję że mi się to uda :)

Gość gość
Ja wstawiaam butelke z woda po prostu do mikrofalowki :) Podgrzewa bylskawicznie :P Podgrzewacz to zbedny d**erel.

Gość gość
gość z 17.05.14 jakiej firmy masz podgrzewacz?

Gość gość
A wszystkie podgrzewacze roznycg firm pasuja do butelek 120 ml browna??

Gość gość
do gościa z 17.05.14 jakiej firmy masz podgrzewacz? dokładnie o to mi chodzi by działał całą noc

Gość no ale zeby isc do czajnika
to ja bym musiala wychodzic z.sypialni,isc palic swiatlo,myslec ile odmerzyc wody :P przy podgrzewaczu nie martwilam sie,ze za slabo sie obudzilam. jak nie mialam to czasami zaspana zastanawialam sie,ile mleka juz wsypalam... ten snowbear jak sie ustawi temperature to dobrze trzyma. ja nie mialam problemu. wiadomo,ze trzeba poznac jak ustawic.

Gość gość
ale do mikrofalowki trzeba wstac i isc w nocy do kuchni a podgrzewacz działa w sypialni :)

Gość gość
ja korzystam z podgrzewacza i polecam wlewam wode wstawiam do podgrzewacza jak maly jest glodny tylko wsypuje mleczko ijuz cieple i gotowe

Gość gość
ja mam podgrzewacz babyono, jak dla mnie zupełnie bez sensu!:) Kupcie zwykły termos to jest genialny wynalazek!

ja dostałam od siostry w prezencie podgrzewacz tufi lcd - z elektronicznym wyświetlaczem. Bywały tygodnie, że chodził 24 na dobę :) Ustawiałam temp a 37st i nie było opcji, żeby przegrzał albo coś. Ten model akurat jest taki, że każda butelka się zmieści, jak również słoiczki

Gość gość
Canpol baby mAm,co uwazacie na jego temat

Gość gość
Jeśli chcesz szybko i sprawnie podać ciepły posiłek swojemu dziecku zapoznaj się z ofertą naszych podgrzewaczy do słoiczków i butelek na gumowakaczuszka.pl Zapraszamy:-)

Gość MamaOli21
Na pewno nie kupujcie Esperanza Tasty za 30 kilka złotych. Chińszczyzna nic nie warta. Ostatnio miałam z nim niezły cyrk. Mało zawału nie dostałam. kilka dni temu dostałam podgrzewacz do butelek Esperanza Tasty i sądziłam, że czemu nie przyda się bardzo do podgrzewania pokarmu. W zestawie kubeczek, pokrywka, calkiem ok. Problem zaczął się przy podgrzewaniu. Wlałam wodę do środka, ustawiłam 40 stopni i czekam. Mija minuta, dwie, trzy, pięć, sprawdzam termometrem i woda zimna. Kontrolka się cały czas pali. Pomyślałam, że może termometr źle wskazuje i zamoczyłam palec w wodzie. Jak mnie nie walnął prąd to z tego kopnięcia uderzyłam głową o krzesło, rozcięłam sobie skórę na czole, aż tak mnie zamroczyło. Mamy PRZESTRZEGAM was przed kupnem tej chińszczyzny, co prawda dostałam go w prezencie ale nie popuszczę sprzedawcy. Będę reklamować, do badziew jest. Ten podgrzewacz nie był wogóle testowany i nie wiem czy mógł dostać jakie kolwiek certyfikaty. Podgrzewacz jest NIEBEZPIECZNY i radzę przemyśleć jego zakup zanim zdarzy się nieszczęście i będzie za późno. Załączam zdjęcie podgrzewacza. widzę że jest go sporo na Allegro https://allegro.pl/kategoria/karmienie-dziecka-podgrzewacze-99455?string=%22podgrzewacz%20esperanza%22&description=1&order=qd&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-bab-1-1-0329