Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika24

Mam 24 lata,wpadlam!!!

Polecane posty

Gość marika24

Witam wszystkich ktorym chcialo sie tutaj zajrzec i przeczytac to o czym chcialam z Wami porozmawiac. Pisze,poniewaz nie potrafie poradzic sobie samodzielnie z ta sytuacja...W maju skonczylam 24lata,od 8 miesiecy mieszkam w UK, od trzech mieszkam z chlopakiem(23l) ktorego tutaj poznalam, warunki jak w wiekszosci przypadkow,czyli wynajmowany jeden pokoj w domu gdzie mieszka 8osob...ze wzgledu na poglady moich rodzicow nie poinformowalam ich o tym,ze mieszkam z Marcinem. Tydzien temu zrobilam dwa testy,okazalo sie ze jestem w ciazy,szok i placz,pierwsza mysl-aborcja,moj chlopak byl calkowicie przeciwny,probowal mnie od tego odwiesc,on byl szczesliwy kiedy sie dowiedzial o ciazy,chce stworzyc ze mna dom i rodzine,kocham go jak nikogo innego.Boje sie reacji rodziny ale nie to jest najgorsze.... Wstaje rano i czuje ze cos jest we mnie,cos obcego,cos co rosnie,czuje strach,jakis niesmak,mysle o tym ile jeszcze chcialam przezyc,co zobaczyc,jak bardzo czulam sie wolna!! Wszystko runelo w jednej chwili.Teraz wiem ze aborcja odpada,nie jestem zabojca,to odcisneloby sie na mojej psychice na cale zycie.... ale chcialam zapytac czy tylko ja mam poczucie ze ciaza to utrata wolnosci,niezaleznosci,utrata samego siebie?? czy to minie???

Gość gość
jesteś beznadziejną ździra, a ten chłopak powinien cię kopnąć w doopsko. Tak uważam. I taka jest prawda. Dziekuję za uwagę

Gość achcotobymlza
marika24 powiem co tak ja zaraz we wrzesniu skoncze 27 lat wierz mi czy nie ze chcialabym wpasc , miec dziecko z mezem stramy sie juz od wielu miesiecy inadal nic i nie uwazam zeby dziecko zabieralo nam wolnosc czy nie zaleznasc wrecz przeciwnie zmusza nas do wiekszej kreatywnosci dbania o siebie, roozwijania sie, ale kazdy ma swoje zdanie

Gość gość
wyskrob sie 🖐️

Gość gość
dziecko nie zabiera wolności tylko ją ogranicza na pewien czas. Boisz się i to jest normalne, boimy się tego co nieznane, musisz oswoić się z tą myślą,że zostaniesz mamą.

Gość gość
wiesz moze jestes jeszcze za mloda...mialas inne priorytety.chcialas szalec,a przez nieuwage skonczylo sie... moze musisz jeszcze dojrzec do tego by zostac mama a ta sytuacja do tego cie przymus... wiele kobiet stara sie o dzieci i nie moze miec... a ty chcesz do tego podejsx egoistycznie bo ja... dziecko to owoc milosci i nie jest to koniec swiata ale poczatek czegos nowego...teraz dopiero dowiesz sie czym jest milosc nie tylko zabawa ale wzajemna troska poswieceniem.byciem na dobre i zle....

Gość gość
Kto wypina tego wina.