Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 17 lat

Ciąża bez wytrysku

Polecane posty

Gość doraaaa
testu nie mozna tez odczytywac za szybko- ja nie raz mialam najpierw slaba rozowa kreseczke a po 5 min (okreslonych w instrukcji) kreska znikala i byla wyrazna tylko jedna.

Gość gość
Zrób jeszcze raz test i zobaczysz, jak będzie jedna kreska, to nie jesteś w ciąży, jak dwie, to gadaj z rodzicami. A dupodajką jesteś. Młodą i głupią, kiedyś sama tak stwierdzisz jak dorośniesz, zobaczysz. A i życzę córeczki..

Gość doraaaa
ej no ale w koncu mialas 2 czy 1 kreske? mowie o czasie przewidzianym w instrukcji

Gość agus18
jak zareagował??

Gość gość
jestem dwa lata starsza i współczuję ci sytuacji bardzo, szczerze mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży, ale metodę wybraliście beznadziejną :(

Gość doraaaa
wez gosciu..... dupodajka bo uprawia seks? a ty nie uprawiasz? to jestes dupodajka czy dupobiorca??

Gość agus18
Idź do ginekologa najpierw, test się może mylić a rodzice dostaną zawału

Gość Ola 17 lat
najpier dwie ;/ ale po 15 minutach jedną. na drugim tescie odrazu byla jedna i juz sie nie zmienilo :c a moj chlopak zareagowal podejrzanie spokojnie, bylam pewna ze bedzie na mnie krzyczec i obwiniac a on przytulil mnie i obiecal ze wszystko bedzie dobrze i, ze caly czas przy mnie bedzie.

Gość doraaaa
moim zdaniem nie jestes w ciazy

Gość Ola 17 lat
ale dopiero po 15 minutach sie zmienilo a na ulotce bylo napisane ze po 5 minutach wynik jest najpewniejszy ;c

Gość doraaaa
to zrob 3 i bedziesz miala stosunek 2:1. a ginekolog ci nie zaszkodzi. a ten test z 2 kreskami po 5 min tez mial 2 kreski?

Gość Ola 17 lat
tak mial ;c tylko bardzo blada ta druga kreska byla

Gość doraaaa
to jak chcesz uniknac ginelokoga i byc pewna to zrob sobie test ciazowy z krwi- drogi nie jest a skuteczniejszy niz z moczu i nie trzeba isc do lekarza.

Gość Ola 17 lat
Jutro zrobie 3 test i napisze co i jak ;c ale czuje, ze jednak jestem w ciazy ;/ mam takie przeczucie ;/

Gość agus18
zrób rano test, jak będziesz miała wątpliwości zrób z krwi lub idź prywatnie do gina, mówię Ci prywatnie jest okej

Gość doraaaa
hehe kobieto masz strach a nie przeczucie :) ja mam przeczucie ze nie jestes. ale zrob 3 test a ja sobie ten temat zachowam w ulubionych ;)

Gość Ola 17 lat
mam nadzieje ze nie jestem :) jak wszystko bedzie dobrze to przynajmniej bd miala nauczke na przyszlosc i bd brala tabletki

Gość agus18
Według mnie jesteś w ciąży:)

Gość Ola 17 lat
dołujesz ;c

Gość doraaaa
ja nie jestem akurat zwolneniczka- za duzo ewentualnych powiklan a moja kolezanke to problemy z wydolnoscia krazenia przyprawilo w wieku 23 lat...

Gość Ola 17 lat
tzn. tabletki?

Gość gość
moja mama brala okolo 20 lat tabletki i nic jej nie jest... chyba kazdy organizm ma inaczej...

Gość doraaaa
tak mowie o tabletkach. ale sa zwolennicy i przeciwnicy. ja ci tylko radze ze zanim zaczniesz brac bo wszyscy biora albo lekarz ci przepisal to poczytaj o tym. szczegolnie ulotke. i pamietaj ze przed przepisaniem ci lekow hormonalnych (tabletki anty) lekarz powinien zrobic z toba wywiad na temat chorob serca i krazenia w rodzinie a takze zalecic morfologie krzepliwosc krwi i dopplera konczyn donych- przynajmniej

Gość doraaaa
dlatego w ulotce sa mozliwe dzialania niepozadane i okreslone ich wystepowanie. to jak z papiersoami- palisz 30 lat i umierasz na wrzod d**y, a ktos nie zapali ani 1 i ma nieoperacyjnego raka pluca

Gość doraaaa
ja nie mowie nie bierz- bo to twoja wola. ale zapoznaj sie z ewentualnosciami zeby nie bylo ze nikt ci nie powiedzial- jak z seksem przerywanym ;)

Gość gość
Jesli druga kreska byla blada to test zalicza sie do pozytywnych tzn. ze jest ciaza. Radzilabym bys poszla do ginekologa i upewnila sie w 100%.

Gość gość
kazda metoda ma plusy i minusy. dzialania niepozadane wystepuja rzadko. nie oznacza ze w ogole, ale sa po prostu rzadko. nie ma zlotego srodka.

Gość doraaaa
ale drugi jest negatywny wiec ktorys oszukuje. a pierwsza kreska byla blada. z subiektywnego punkty widzenia bladosc bladosci nie rowna

Gość Ola 17 lat
ide spac, mam dosc dzisiejszego dnia ;/ jutro zrobie test i sie odezwe ;c dobranoc :*

Gość agus18
moja bratowa brała tabletki i już nigdy nie zajdzie w ciąże. NIGDY nie będę brała tabletek.. chodzi oto,że nie chce Cie dołować. Ale zrób zdjęcie pierwszego testu i wstaw tu. zobaczę czy jesteś czy nie ;*