Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama swojego syna

a ja dam na imię dziecku

Polecane posty

Gość przyszła mama swojego syna

Radzimir i w nosie mam Waszą krytykę. Co się o imię któraś nie zapyta-zjechana od góry do dołu, wyzwana od nizin społecznych i patologii. Dlaczego takie jesteście? Oczekujecie poszanowania dla swoich decyzji, a w zamian linczujecie nie pytając o powody??

Gość gość
a co kogoś z nas obchodzi imię twojego dziecka? może być nawet Bożydar- to jego wystawisz na pośmiewisko

Gość gość
Dokladnie, to twoja decyzja! Dla mnie twoj syn moze sie nazywac g w a l c i b o r...

i tak skończy się że będą wołać na niego Radek, tak jak na mojego kumpla Dobrosława mówią Sławek

Gość bkt
i dobrze, ważne żeby było fajne zdrobnienie:) mój jest konstanty, więc kostek a ludzie patrzą się na mnie jak na idiotkę i pytają czy naprawdę kostek to imię:/ i od jakiego imienia to zdrobnienie... ktoś nawet wymyślił imię kostymiliam bo nic innego mu nie pasowało:P

Gość gość
My też będziemy mieć syna i M chce Kostka :), mi nie za bardzo leży, ale temat jeszcze do dyskusji :)

Gość bkt
u nas kostek po pradziadku męża:) fajne imię, ładne w pełnej formie i trochę zawadiackie w zdrobnieniu:) najstarszy jest bartłomiej a najmłodszy tymon i wolę te imiona bo nie mają R i płynniej się je wymawia:) myślę że u chłopców można spokojnie dobierać imiona do nazwiska, to ważne żeby jednak to się jakoś kupy trzymało:)

Gość gość
Ja mam w nosie jak maja na imie cudze bachory ale uwazam, ze trzeba byc kretynka, aby pytac o opinie obce baby na durnym forum :D I nie zaleznie czy to Angelika czy Marysia czy Brajan czy Franciszek i tak dziecko z genami takiej glupiej matki, bedzie mialo w zyciu przechlapane.

Gość gość
A daj i k***istrzał tez będzie ok

Gość gość
No i ???Jak cie nie obchodzi to poco piszesz?AAA a jednak obchodzi :P

Gość gość
Fajnie Radzimireczek Radzimirus Radzimirek Radzimireczkus :D

Gość gość
wiem, że masz w nosie opinie ale bardzo ładne, staropolskie, słowiańskie imię :) o wiele lepsze niż brajan, alan czy inny olivier.

Gość gość
"No i ???Jak cie nie obchodzi to poco piszesz?AAA a jednak obchodzi" Nie widzisz tumanico, ze pisze nie o imieniu a o glupocie takiego pytania i durnocie takiej matki? Czytac ze zrozumieniem nie nauczyli baranicy, co? :P

Gość gość
do ciebie i twego bachora pasuje imie Spermamian zdrobnienie spermek

Gość gość
a ja dam swojej córeczce Cornela! Nie Cornelia/Kornelia . I Też wszyscy krytykują :P