Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzy dni gorączki u 7 latka bez innych objawów

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mój synek od środy od godziny 19 ma gorączkę między 37.6 a 38.7 poza tym żadnych innych objawów nie ma kataru nie boli go gardło nie wymiotuje i normalnie się załatwia. Trochę mniej zjada ale kiedy gorączka spada zachowuje się normalnie. Może ktoś z Was spotkał się z czymś takim. Może to jakiś wirus. Mój lekarz będzie dopiero w poniedziałek a trochę się martwię. Będę wdzięczna za każdą informację.

Gość gość
może to tzw trzydniówka - temperatura po 3 dniach przechodzi, poza nia zadnych objawów, a po niej może sie okazac,że dziecko urosło! ( tzn, wiadomo, że nie 10 cm, :D:D , ale tak się zdarza, np centymetr czy pół:) )

Gość gość
trzydniowke przechodził jak był mały... sama nie wiem już co mu jest...

Gość gość
może to jakiś wirus

Gość gość
trzydniowke mozna miec kilka razy:) poczekaj do poniedzialku,jak nie przejdzie to idz z nim do lekarza.

Gość gość
Typuję zwykłą wirusówkę, z ewentualną lekką biegunką za dzień, dwa. Mój syn niedawno przerabiał (plus 2 razy wymiotował).

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. okazało się że to angina która dopiero dziś dala objawy.

Gość gość
wklasnie dlatego przy samej goraczce bez objawow trzeba czekac min.3 dni zanim sie pojdzie do lekarza:) bo albo minie i byla to jakas wirusowka,albo sie rozwinie jak.n.ta angina albo sie utrzyma i trzeba dalszej diagnostyki.