Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e345rfe

Ilu miałyście chłopaków, zanim poznałyście tego jedynego?

Polecane posty

Gość e345rfe

Czy od razu to był ten? eh... ja mam 17 lat, rocznikowo 18 i właśnie się rozstałam z moim 2 chłopakiem ;/ wcześniej, przed nimi to tylko było jakieś kręcenie, pisanie itd ale nigdy związki, aż do czasu pierwszego chłopaka, z którym była skomplikowana sytuacja, spotykaliśmy się pół roku a byliśmy razem tylko 2 miesiące... i jakiś miesiąc po rozstaniu poznałam mojego drugiego chłopaka, z którym byłam 3 miesiące... Chyba nie nadaję się do stałego związku, skoro mi nigdy nie wychodzi :/

Gość gość
Mój ten jedyny jest 5vz kolei.

Gość gość
Mloda jestes i jeszcze poznasz tego jedynego :) Poza tym to moze oni, a nie ty sie nie nadawali do zwiazku... Ja mialam jednego chlopaka przed poznaniem meza, bylam z nim ponad 2 lata. Byly tez jakies drobne krecenia z innymi po kilka tygodni i koniec. Jak poznalam tego jedynego mialam 20 lat :)

Gość gość
dziewczyny a liczycie tych, z którymi macie seks przygody czy nie? Bo nie wiem co wpisać.

Gość gość
oh, mam 17lat, flirtowalam z kilkunastoma "nie nadaje się do związków". infantylizm level hard

Gość gość
Maz byl jedyny

Gość gość
po prostu nie lataj za każdym kto Ci się na winie. ja na pierwszego czekałam 18lat (z nim było pare tygodni), na drugiego 2 lata (pare miesięcy). na 3 (z ktorym już się znałam kilka lat przed związkiem) ponad pół roku. w między czasie "kręciłam" może z dwoma. x ciesz się zyciem, ucz się, poznawaj ludzi. fajnego chłopa poznasz na 100%, ale lepiej selekcjonuj ich dobrze a nie rob sobie "przebiegu" raz że sama juz masz glupie myśli, a dwa poźniej jakis ciekawy kandydat może się bać że właśnie nie jestes zdolna do związku skoro co kilka miesiecy inny był.