Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddd1

TO PRAWDA! KOCHAM JĄ! JEST WSPANIAŁA!

Polecane posty

Gość maddd1

tak bardzo, wszyscy już wiedzą! jej koleżanki nie mogą uwierzyć że nam się udało!!! a ja ją kocham! i jestem szczęśliwy! i widzę zawiść w oczach wielu ludzi, tak bardzo mnie to bawi! bo kocham ją najmocniej i wszyscy muszą wiedzieć! wszyscy!

Gość gość
Dzięki lolo, dzięki hehe :classic_cool: ciebie tez hehe ;)

Gość maddd1
ma wiele samotnych koleżanek, widzę jak pęka im serce kiedy widzą nas razem! ona jest wspaniała!

Gość maddd1
prawda jest taka że jara mnie to że jej koleżanki zazdroszczą jej mnie! że przy nich ją całuję, mówię że kocham! kiedy idziemy za ręce a one nas mijają po czym na ich oczy ciśnie się ciężka słona paciorkowata łza

Gość gość
Lolku weź sie ogarnij z ta miłością bo mnie mdliiiiii :( przytulaj mnie a nie tą płoć :o, bzykaj mnie a nie tą flądrę, podniecaj mnie a nie tą żmije!

Gość maddd1
to jest ta kobieta! to ona czuję to! ponad rok podchodów i w końcu się udało! przełamać się, spalić mosty, rozwinąć skrzydła jestem szczęśliwym facetem

Gość maddd1
co to za uczucie gdy idziemy grupą do klubu a ja tańczę ze swoją ukochaną kobietą podczas gdy jej koleżanki siedzą na kanapach i popijają piwo! czuję ten wzrok, wiem że śledzą moje ruchy, komentują każdy mój krok! koobiety!!! jak wy się nawzajem potraficie nienawidzić! facet facetowi nigdy nie zazdrości kobiety! on mu jej gratuluje!

Gość maddd1
życie jest cudowne, ona mnie kocha mówiła mi to! powiedziała to! mamy cudowny seks, uwielbiam dawać jej tą przyjemność! będziemy razem szczęśliwi, będziemy żyć pełnią życia, kochać się i pokazywać wszystkim wokół co to znaczy prawdziwa miłość, wzajemny szacunek i zrozumienie! akceptujemy swoje wady, kochamy swoje mocne strony! jestem spełnionym młodym facetem, mam ukochaną kobietę, jestem zdrowy, kończę studia i zaczynam pracę, chce mi się żyyyyyyyyyyyyć! miłość jest wspaniała!!!!!!!!

Gość maddd1
szkoda trochę ze to się stało tak późno! samotność to nie jest droga! pamiętajcie ludzie to nie ma sensu nawet najtwardszy facet sobie z tym nie da rady! nie ma nic gorszego od pustki i goryczy samotności. prawdziwy facet potrzebuje przejść przez życie z kobietą która go wspiera, kocha, szanuje i jest mu wierna! ona taka jest! ja to wiem, rozumiecie? ja to po prostu wiem!

Gość maddd1
SZCZĘŚCIE!!! WIECIE CO TO JEST?? JA WIEM!

Gość Taki_jeden_964
maddd1 Dużo racji.

Gość gość
leki wziąłeś? i nie pij już tyle ch​uju złamany

Gość maddd1
ona ma rumieńce na twarzy gdy jestem blisko! znajomi mówią że częściej się uśmiecham! przypadek? otóż nie! życzę wszystkim jak najlepiej! przełamcie się! nie przejmujcie się tym co mówią "ludzie". ludzie zawsze gadali, wtrącali się w cudze życie, zawsze będą komentować bo ich własne życie jest puste, nudne, pozbawione celu i sensu, nie potrafią żyć, nie potrafią kochać. mówię wam warto, zacznijcie żyć, teraz zaraz już natychmiast dajcie się porwać życiu z odpowiednią osobą u boku nawet szarość dnia codziennego, obowiązki, praca, problemy stają się nieistotne, z kimś u boku życie jest trylion razy łatwiejsze!

Gość maddd1
otóż jestem trzeźwy, odwoziłem ją samochodem więc nie piłem, zjedliśmy kolację było wspaniale

Gość gość
a leki już wziąłeś?

Gość Taki_jeden_964
Chłop się zakochał, miło poczytać, ale wam żal. :)

Gość maddd1
haha, nie biorę żadnych leków, cieszę się wspaniałym zdrowiem

Gość stereotypowy facet
JAK WYGLUNDA ONA

Gość maddd1
przecież zdjęcia tu nie wstawie, oszalałeś?

Gość maddd1
ZAPOMNIAŁEM JAK TO JEST CZUĆ SIĘ ŹLE

Gość stereotypowy facet
a ja nie chce zdjecia. opisz chociaż.... jezu jacy ci ludzie niedomyślni -.-

Gość maddd1
śliczna buzia, duży biust, jej włosy zawsze tak cudownie pachną, ma je do ramion, wrażliwa szyja, małe stopy, delikatne dłonie, miekkie jak puch usta i cudowną cipkę!

Gość Taki_jeden_964
No nie może być inaczej. :)

Gość gość
a za dwa lata temat: "żona mnie zdradziła z kolegą z pracy/przyjacielem/murzynem, CO ROBIĆ?". BUAHAHAHAH :D

Gość gość
"Cudowna cipke'"-jesli dalej macie watpliwosci uswiadamiam wam ze to PROWO.