Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka1918

Czemu faceci boja sie pieknych i inteligentnych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość elizka1918

jw

Gość gość
czy 1918 to rok twojego urodzenia?

Gość elizka1918
TAK

Gość gość
taa zyje wiecznosc.

Gość gość
to mi miło na imię mam witold, rocznik 1921, weteran drugiej wojny swiatowej, szescioletni pobyt w auschwitz na wiezyczce strazniczej, potem praca w ub, MAM WYSOKA EMERYTURE

Gość elizka1918
chcialam odpowiedzi na moje pytanie, dlaczego ?

Gość Taki_jeden_964
Ty taka jesteś ?

Gość elizka1918
Tego nie powiedzialam,ze taka jestem ,ale duzo osob tak twierdzi,wiec sie zgodze z tym :)

Gość Taki_jeden_964
A czy to ważne co ludzie twierdzą ? Piękna kojarzy się z trudno dostępną. Kobiety już coraz mniej ufają mężczyznom i na odwrót. Skoro nie jesteś piękna to przeciętna ? Czemu interesuje cie los innych kobiet.

Gość elizka1918
Czy to nie jest to dlatego,ze facet nie lubi sie zmieniac, zmieniac swoich zasad ,przyzwyczajeń.Nie chce sie wysilac w zwiazku i woli wziąć sobie taka troche przyglupawa, nie obrazajac innych dziewcząt. Ja mozna powiedziec,ze jestem przecietnie piękna :D interesuje mnie bo tego nie moge zrozumiec

Gość elizka1918
Znam duzo dziewczyn,ktore sa mądre, cudowne i jakos nie mogą znalezc odpowiedniego faceta. A Ddziewczyny ,ktore sa zupelnie inne , ktore nawet moga nie byc szczere i wierne w tych zwiazkach, mają ich ponadto. To nie jest sprawiedliwe.

Gość Taki_jeden_964
Ja znam taką jedną, piękna i samotna. Czasem się zastanawiam czemu jest sama, a te mniej atrakcyjne w związkach. Może w pewnym wieku uroda nie jest już na pierwszym miejscu. Może wybierają samotność myśląc, jak większość tutaj sfrustrowanych że nie ma już normalnych facetów. Może czeka, ale ile można czekać jak się jest już 30+. :)

Gość elizka1918
Moze tak myślą ,bo teraz wiekszosc facetow, to sa d**y wołowe. zadko kiedy zdarzaja sie tacy szarmantcy faceci, ktorzy dbaja i staraja sie o kobietę.

Gość dr trupek zredukowany
Ja się nie boje, one po prostu mnie nie dostrzegają :D

Gość Taki_jeden_964
Pewnie dużo racji. Ale mnie interesuje co myśli ta jedna konkretna. Kiedyś spytam czemu jest sama. Reszta mnie nie interesuje, mogą sobie być samotne. Co do dup wołowych :) takim dajecie się podrywać, a potem zwalacie na wszystkich.

Gość gość
Coraz więcej dup wolowych

Gość elizka1918
Takie kobiety chcą mieć pozadnego faceta, poniewaz same sa takie . Ja , jestem sama z wyboru,bo nie chce trafic na jakiesgos debila, nie chce potem cierpiec, dlatego jestem ostrozna,ale chcialbym poznac juz tego Jedynego,nie chce bawic sie w te bycie i zrywanie. Tylko problem w tym,ze niesetety w moim zyciu zaden taki facet sie nie pojawil

Gość gość
Za bardzo się angażują może, faceci tego nie lubią, wola jak laska ma luźny stosunek do niego

Gość dr trupek zredukowany
Dobieranie się w pary, nie opiera się na sprawiedliwości. To raczej kwestia dopasowania i to na poziomie zupełnie nieświadomym. Na przykład: sprytna i wyrachowana, przeciętnej urody kobieta poszukuje mężczyzny uległego, naiwnego, odpowiedzialnego, którym będzie mogła manipulować - czyli układ nosiciel - pasożyt.

Gość Taki_jeden_964
Ale odbiegamy od tematu. Jak to jest z tymi pięknymi. ? :)

Gość elizka1918
Mnie sie wydaje,ze faceci po przejsciach sa chyba wlasnie tacy najnormalniejsi. Jesli ktos ich zranil,zwlaszcza dziewczyna,zona to fakt trudno zdobyc uczucie tej osoby,ale on wie co to jest milosc itd.

Gość elizka1918
ale on wie co to jest milosc itd. nie pozwoli zeby jego kobieta tez tak cierpiala jak on.rozumie na czy polega w ogole zwiazek

Gość Taki_jeden_964
Po przejściach najnormalniejsi ? Gdyby tacy byli to może nie byłoby tych przejść.

Gość gość
W ogóle ludzie po przejściach. Fakt ,faktem ze facetów rzadziej to dotyczy, bo nie cierpią. Poza tym częściej właśnie facet odchodzi,a kobieta się masohizuje. Oni jak maja problem to tak go rozwiązują, ucinaja.

Gość elizka1918
A jak ma byc z tymi pieknymi ?:D jesli oczywiscie to ktos ich zranil

Gość elizka1918
okay na dzis to koniec :) spadam spac :D Miłej nocki :)

Gość Taki_jeden_964
Kobiety siedzą i czekają na faceta bo facet ma zrobić pierwszy krok. Oczywiste. Ale jak któraś się nie doczeka to wyzywa od dup wołowych. :)

Gość gość
Inteligentne maja przerabane, najlepiej udawać glupia

Gość elizka1918
Ja jeszcze mam czas. to normalne,ze facet powinnien pokazac dziewczynie,ze jemu sie ona podoba itd. a jak tego nie okazuje, i nikt na powaznie sie nia nie interesuje to coz..

Gość prawictwo pospolite143
temat bez sensu