Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej , zostalem sam bo tak chce

Polecane posty

Gość gość

Bo jestem facetem , ktory wie czego chce ? I co dalej

Gość gość
Masz racje.Tylko szkoda mi straconego czasu na kogos kto myslalalem , ze jest dojrzaly.Szkoda slow nadzisiejdze dziewczyny........

Nie ma czegoś takiego, jak stracony czas. Twoje życie wyglądało tak, jak chciałeś, żeby wyglądało. Z resztą - to nie wyścigi. A tak w ogóle, co się stało?

Gość gość
ciele oknem wyleciało

Gość Facet 29 latttttttttttt
Co ? Powiem Ci :) Tekst typu , daj mi szanse jestem dojrzala mimo wieku :) Szczerze ? Zaufalem i nie warto.Faceci nie wierzcie jak dziewczyna Wam mowi zr jest dojrzala mimo wieku.BUJDA na resorach. Ide zapalic za 6 min wracam

Wszyscy spia....:)

Gość Miskapiska7789
:)

Gość gość
Ja też jeszcze nie gryzę poduszki :-)

I co dziewczeta mi powiecie ?

Gość gość
Nie wiem jak inne ale co mam Ci powiedzieć? W żadnym związku nie ma 100% gwarancji że będzie szczęśliwy na wieki wieków. Można jedynie starać się poznać drugą osobę o zbliżonych opiniach i zapatrywaniu na życie. Jeśli obydwoje dążą do tych samych celów to jest to połowa sukcesu. Druga połowa to wzajemne poszanowanie , umiejętność rozmowy, romantyczność i empatia :-)

A ja zaufalem prawde byla dojrzala , araczeazala sie aj tak mi sie zdawala i co...Okazala sie ak inne......

Gość gość
Opowiadasz bzdury. Jak to "okazała się taka jak inne"? Jeśli trafiasz na te same, to tylko dlatego że Ty sam jesteś za leniwy aby wyciągnąć wnioski i przemyśleć dlaczego scenariusze są zawsze takie same. Proste jak drut, tyle że musisz wysilić głowę i pomyśleć nad swoim postępowaniem i czego tak naprawdę oczekujesz od drugiej osoby. jeśli będziesz skakać t kwiatka na kwiatek bez zastanowienia się co jest dla Ciebie ważne, co możesz tolerować a na co się zupełnie nie zgadzasz, to każdy Twój następny związek skończy się podobnie. To samo dotyczy kobiet, ale wiesz... jak już wspomniałam, myślenie "boli". O wiele łatwiej i prościej jest winić cały babski świat (albo męski) niż się zastanowić czego oczekujemy od drugiej osoby i jaka powinna być wobec siebie samego/samej siebie. Kapisz? :-)