Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROPOZYCJE STROJU

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny.Jaki strój kąpielowy wybieracie na ten sezon?Dawajcie linki:) ja jestem w trakcie poszukiwań.

Gość gość
Kupiłam sobie fajny strój,ale góra jest za duża,i w związku z tym mam pytanie czy można zmniejszyć stanik od takiego stroju?

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=stroj+kapielowy&safe=off&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6XR4U4upNLSS7AbdjID4DQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667#facrc=_&imgdii=_&imgrc=7Ru5_6i3q-dWtM%253A%3BNgiRJ0RlSJ-q1M%3Bhttp%253A%252F%252Fstrojkapielowy.pl%252Fphotos%252Fstroj-kapielowy-bikini-flaga-usa-2013-s-m-l-xl-3242003203_580x0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fstrojkapielowy.pl%252F2013%252F04%252Fpage%252F22%252F%3B580%3B784 ja mam taki

Gość gość
Który masz?

Gość gość
z flaga usa

Gość gość
Fajny,ale ja mam miseczkę A,i taki stanik odpada

Gość gość
Ja kocham stroje z calzedonii w mam chyba z 4 w zeszlym roku kupilam 2 i dwa lata temu tez.trochę kosztują ale mysle ze warto.w tym roku w lipcu rodzę wiec moze zalapie sie na wyprzedaże i tez cos dorzucę do mojej kolekcji:):):)mimo ze na wakacje za granicę sie nie wybieramy w tym roku. są świetnie szyte jak dla mnie.

Gość gość
Miseczka A?o boże ale bieda...A to ja mialam w gimnazjum :D:D:D współczuję

Gość gość
Miseczka A?o boże ale bieda...A to ja mialam w gimnazjum smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif współczujęxxxxxx Moja siostrzenica drugiej gimnazjum ma C,więc bieda u ciebie też:)

Gość gość
No ja mam teraz 75d wiec nie wiem do czego ty pijesz.wole mieć d niż a w wieku 20paru lat....ty masz guziki od spodni a nie piersi (mój maz zawsze tak nazywa takie splaszczone dziewczynki)

Gość gość
Bo przecież kobieta to ty nie jesteś z takim czymś :o

Gość gość
jakie prostaczki tu siedzą, tak bardzo jesteście zgoszkniałe, że musicie wyśmiewać dziewczyne która ma mały biust? banda debilek

Gość gość
Boooże, jakie przekupy na targu :D

Gość gość
Prostaczka to ty jestes.Tak ja natura obdarzyla ale jakbym,miala takie cos to bym raczej na plaze sie wstydzila wyjsc...MASAKRA

Gość gość
Tylko,że moje piersi są zawsze w tym samym miejscu a twoje po zdjęciu namiotu(bo stanik chyba nie okryje takich buforów,tylko namiot daje radę) lądują w okolicach pępka:D jestem po trzydziestce i po dziecku,a moje piersi są takie jak przed ciążą właśnie dlatego,że są małe.Natomiast duże po ciąży się deformują.

Gość gość
Ja kupiłam ten, z river island: http://media2.onsugar.com/files/2014/03/31/615/n/2589280/f8d7ca6aa49fb2cc_bikini8.xxxlarge/i/River-Island-laser-cut-bikini-top-17-tie-briefs-13.jpg i tak się sobie w nim podobam że nie mogę się doczekać aż go wreszcie gdzieś założę :D. Pięknie się trzyma na biuście, nie spłaszcza, dół też idealnie wycięty - nie za dużo, nie za mało. Ładnie też będzie pokreślał opaleniznę

Gość gość
On jest z prześwitami czy mi się zdaję?:D

Gość gość
aha, i jeszcze wiązanie z tyłu - jak dla mnie niezbędna rzecz bo jestem bardzo "wąska" pod biustem i góry od bikini z zapięciem mi się źle trzymają

Gość gość
nie nie, biało-czarny po prostu :)

Gość gość
Kochanie tez jestem po ciąży i porodzie ale o piersi trzeba dbac i nic sie z nimi nie stanie.wlasnie dzięki temu ze dbam o swoje cialo nic sie z nimi nie stali po urodzeniu dziecka wiec kiepsko trafiłaś.ale tak sobie tlumacz ze te Male guziczki są nadal takie same.no bo jak sie maja zmienić skoro praktycznie ich nie masz ?:D:D:D:D:D

Gość gość
Dobra,nie mam,i w sumie mogą być guzikami czy jak tam chcesz jeszcze je nazwać:Dlepiej ci już?tak?to super:)

Gość gość
Myślałam,ze prześwitujący i aż mnie zmroziło:) bardzo fajny

Gość gość
11:15,jak biegasz to nie wybijasz sobie zębów tymi arbuzami?:D

Gość gość
do gość 11.19 - to, że ty masz problem z zaakceptowaniem swojego wyglądu,nie znacza, ze wszyscy mają tak samo.

Gość gość
a i ja mam 75 I po prawidłowym dobraniu stanika :)

Gość gość
gdzież, taka wyzwolona to ja nie jestem :D. Ale też mi się podoba. W ogóle bardzo mi się podobają ostatnio ubrania z takimi ala azteckimi wzorami. A co Wy w ogóle z tymi cyckami? Faceci z Was żeby o cycach się tyle rozwodzić? ;>

Gość gość
Rozmiar D to zadne arbuzy.no ale cóż jak ktoś ma rozmiar A to Bedzie sie bronil...mi jest dobrze,jestem szczupla wysoka mam duże piersi...no cóż.najważniejsze ze podobam sie sobie i maz kocha mój biust.a wy sie tutaj zachwycajcie rozmiarem A powodzenia 🖐️

Gość gość
No widać,jedna panna ma chyba zwisy i nie może tego przeżyć,ze innym nic nie dynda koło pępka:D cycolinka,zamiast pluć jadem,lepiej dawaj linka do swojego stroju,bo przecież o tym jest temat:)

Gość gość
Ja po prawidłowym dobraniu stanika mam 65D. I to wcale nie są duże piersi. To praktycznie taka wielkość jak pełne 75B. Cycki to tylko jedna ze składowych wyglądu, nie ma się co spierać o to 5% wyglądu. Może poporównujcie sobie jeszcze twarze, nosy, nogi, tyłki.. ech, o strojach miało być :>