Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROPOZYCJE STROJU

Polecane posty

Gość gość
"i maz kocha mój biust." xxxx Szkoda,że nie kocha ciebie zamiast twoich meloników:D

Gość gość
Ej,ty, co masz ból doopy z piersiami,weź załóż sobie osobny temat o nich i tam wychwalaj swoj*****ony:)

Gość gość
Tez mam rozmiar A/B, i moj maz stwierdzil ze tylko takie stojace piersi mu sie podobaja, nie ulegaja grawitacji;-) mnie tam rybka, nigdy nie mialam kompleksow, wrecz przeciwnie, kiedy bylam gowniara czesto nosilam bluzeczki bez stanika, raz ze nie byl potrzebny a 2, lubilam dzialac na wyobraznie facetow;-) moja mama ma D, i piersi Sa calkiem jedrne, ale nie oszukujmy sie, wisza, bi niby jak mialyby sie utrzymac na bacznosc;-) grawitacja ;-) a stroj rok temu kupilam w asos i river island

jak przekupy na targu:) kazda kobieta jest inna, ale po co sie wyzywac i tak naskakiwac na na siebie to nie wiem. I duze piersi i male maja swoich zwolenników i dlatego wlasnie jestesmy tak zroznicowane.Ale smiac mi sie jak dorosle kobiety rzucaja w siebie miesem ( to przenosnia :) ) przez rozmiar piersi. Ehhhh co do strojów.ja mam rozmiar 75c.najlepiej czuje sie w calzedonii.mam ich kilka. musze szukac takich ktore moge nosic i z ramiaczkami i bez, zalezy od nastroju i calzedonia daje mi wlasnie ta mozliwosc:)

Gość gość
te stroje z 11:15 to jakies szmaciaki a nie bikini, przypominaja bardziej tania bielizne niz modny, nowoczesny stroj na plaze. chyba tylko te modelki ze sztucznymi cyckami moga w nich jako tako wygladac, jesli masz niormalna, kobieca figure, to ich nie kupuj bo wszystko ci sie wyleje, tylko niepotrzebnie wydasz pieniadze. a do tej, ktora szpanuje cyckami - widac, ze jest jedyny twoj powod do dumy. normalna inteligentna osoba nie pluje sie na formu o cycki i nie wysmiewa dziwczyny z miseczka a. uwierz mi, ze sa mezczyźni, ktorzy lubia male biusty, jest ich naprawde duzo. tak samo jak jest duzo mezczyzn, ktorzy lubia male tylki. ja tam wole, jak kobieta ma duza pupe i sredni badz maly biust. moj facet natomiast lubi male biusty (ja mam niewielki) i male pupy (ja mam srednia co do wielkosci) mysle, ze ona wyglada lepiej, niz niejedna biusciasta babka z wylewajacym sie sadlem na brzuchu http://www.therundown.tv/wp-content/gallery/just-spotted-090310/ciara_l2.jpg

Gość gość
Jak chcecie się chwalić cyckami to idźcie na inne topiki. Tu miałyśmy porozmawiac o kostiumach kąpielowych :)

Gość gość
To ja z 11:15,fakt,niektóre wyglądają jak bielizna ale ja wybieram te normalne,gładkie ,połyskujące i one nie mają nic wspólnego z bielizną(moja siostra kupiła kilka dni temu więc wiem jak wyglądają na żywo) jestem filigranowa,158 cm i 47 kg