Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eMMMM21

Damski bokser

Polecane posty

Gość eMMMM21

Mój chłopak uderzył mnie kolejny raz w twarz. Naprawdę nie mogę w to uwierzyć. Za pierwszym razem odpuściłam i teraz żałuję . Myślałam, że sytuacja się nie powtórzy,a jednak. Jestem w tym związku od dwóch i pół roku. Jest to dla mnie bardzo trudne. Nie wiem co mam robić . . .

Gość gość
napluj mu w oczy

Gość eMMMM21
i co to da ? Będzie cierpieć tak jak ja ? Odczuje jakiś ból ? Wręcz przeciwnie ... Da mu to satysfakcję że tylko na tyle mnie stać . . .

Gość gość
nad czym sie zastanawiasz? odejdz od niego, bo bedzie gorzej

Gość pravvwik 91
jesteś k***ą

Gość eMMMM21
bo najtrudniejsze w tym jest to ze mieszkamy razem. Jest to jego mieszkanie a ja naprawdę zostanę z niczym. Jestem bezradna i mimo tego, że pracuję na siebie jestem uzależniona od niego . . .

Gość gość
nastepnym razem podbije ci oko czy zlamie reke i tez z nim zostaniesz? Skoro pracujesz to stac cie na wynajecie pokoju na poczatek

Gość eMMMM21
Właśnie problem jest w tym ze nawet na to mnie nie stać. Prauję na umowę zlecenie ... Czasem mam po 30 godzin w miesiącu nie poradzę sobie sama,ponieważ nie stać mnie tak naprawę na nic . A pracy szukam na bieżąco normalnej ale niestety nic nie umiem znaleźć

Gość gość
w jak duzym miescie mieszkasz? twoja rodzina tez mieszka w tym miescie?

Gość eMMMM21
w niedużym, wszędzie zajdziesz . . . owszem moja rodzina tez tutaj mieszka, ale nie ma żadnych warunków do tego, żebym mogła teraz wrócić. Wiadomo przyjęli by mnie z otwartymi rękami, ale nie da się żyć, gdzieś gdzie nie ma się własnego kąta ani żadnej prywatności chociaż na sekundę

Gość gość
chyba lepszy powrót do rodziny niż mieszkanie z kimś takim. Przecież to tylko tymczasowe rozwiązanie. Nie myślałaś o wyjeździe do większego miasta? Zaczyna się sezon wakacyjny, więc w każdym kurorcie znajdziesz pracę

Gość eMMMM21
Wiesz składałam CV już w innych miastach, większych i zero odzewu. Nie mam żadnych perspektyw, żeby zacząć cokolwiek od nowa. Nie mam nikogo kto by mnie w tym spierał . Tak naprawdę musiałabym zacząć od zera a boję sie jednak zaryzykować

Gość gość
slepy w karty nie gra jak lubisz robic za worek treningowy dla palantow to czekaj dalej

Gość gość
Ja bym jednak rozważyła czy ten związek ma sens, bo z czasem te rękoczyny będą powtarzać się częściej. Zastanów się czy jesteś z nim z miłości czy tylko dlatego, że masz jakieś podparcie finansowe. Porozmawiaj z nim na ten temat, może potrzebujecie wizyty u psychologa, chwilę przerwy czy po prostu czegoś nowego. W najgorszym przypadku rodzice i rodzina zawsze pomoże. Chociaż musisz być też wyrozumiała i odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego Cię uderzył, może nie mógł sobie poradzić z rozładowaniem emocji? Przytoczę na koniec pewien cytat: ,,Brak powodów, żeby zostać to dobry powód, by odejść.'' Pozdrawiam cieplutko. :)

Gość eMMMM21
W sumie masz racje. Uderzył bo jest idiotą , Wystarczy mu za dużo alkoholu i już nad sobą nie panuję. Dzięki za pomoc . Przydała się w trudnych chwilach

Gość gość
"Jestem w tym związku od dwóch i pół roku. Jest to dla mnie bardzo trudne. " xxx związek czy chodzi o to samo ? o troskę, czułość i wzajemny szacunek, miłość i pożądanie :) DZIEWCZYNO!!! bije bo jest zdenerwowany... miał słabszy dzień... za dużo alkoholu... KOCHA WIĘC NIGDY NIE UDERZY proste