Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmująca blyskawica

Kameruję wesela, ( NIE JEST TO REKLAMA) mam tylko pytanie

Polecane posty

Jak w temacie. Otóż kameruję wesela na Podkarapciu. I mam pytanie czy taka usługa waszym zdaniem jest dobra dla klienta. Na ten rok i na przyszły zamierzam oferować klientom pakiety, krótkie filmy reportazowe z wesele (15 minut, 30 minut lub 60 minut) Do każdego filmu surówki to jest cały nie obrobiony materiał z zabawy weselenej czy kilka godzina materiału na surowo jak by ktoś poczuł nie dosyt. Co jako osoby korzystające z takich usług sądzicie o tym? Nie pytać o linki itd. Nie jest to reklama chcę tylko poznać opinię.

Gość gość
15 min to co jest tym filmie

teledysk z przygotowań, skrót najważniejszych momentów z kościoła i zabawy. w większości materiału muzyka w tle. Ale to sobie można indywidualnie ustalić.

Gość pm sierpień
30 min czy 60 ok 15 dla mnie za krótko. ogólnie to różne gusta ludzie mają. ja mam wesele w sierpniu i wybrałam normalny film. al e myślę że znajdą się zwolennicy takiego czegoś

Gość gość
chociaż sama kamerzysty mieć nie będę na weselu, uważam że możesz włączyć to w usługę. takie teledyski ślubne są jak najbardziej na czasie. Pozdro :)

Gość gość
http://www.jetmax.pl robi świetne filmy - wystarczy zajrzeć na stronę internetową, przy nich każda panna młoda może się otworzyć

Gość gość
filmujesz, debilu

Gość gość
Właśnie 15 minut to moim zdaniem fajna opcja. Nie ma nic gorszego, niż godzinne filmy z wesel, którymi potem młodzi zamęczają gości. A 15 minut to takie akurat.

Gość gość
moj brat mial kamerzyste na weselu,kamerzysta zrobil klip 15 minut i super film 3 godz,z tym ze film byl obrobiony,fajnie nagrany i wszyscy goscie weselni sa ujeci.Taki krotki klip to fajna sprawa,dl znajomych ktorzy nie byli na weselu nie jest nudno ogòladac

Gość gość
dokładnie, ja tez nie chciałam długiego filmu i mam taki składany z najważniejszyc***jęć - tu mi nagrywali - http://www.jetmax.pl/wesela-sluby i myślę,że to lepsza sprawa, zwłaszcza,że mozna się dogadać z kamerzystą do ślubu, jakie ujęcia mają być.