Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niederschlesier

Po mojemu tylko dziewice są godne by proponować im małżeństwo

Polecane posty

Gość Niederschlesier

Taka prawda. Na taką nobilitację trzeba sobie zasłużyć. A nikt normalny nie będzie płatnikiem za to, że jest n-ty w kolejce . . .

Gość gość
Kogo to obchodzi debilu ? wypertalaj z tymi glupotami do obory, tam krowy cie wysłuchają 🖐️

Gość gość
ale tylko te prawdziwe 100% dziewice a nie jakieś laski co mają błonę ale oralnie, analnie czy tam ręcznie dawały każdemu

Gość gość
tylko naprawdę rzadko który facet jest godny tego by z taką kobietą być

Nie wiem kogo obchodzi. Wyjdzie w praniu...:p A poza tym jestem z miasta. Nie ma krów co najmniej w promieniu 10km. Chyba, że w sklepie, pokrojone na kawałki i zapakowane w chłodni...

Gość doopa blada
no pewnie, małżeństwo to najlepsza rzecz jaka może spotkać kobietę. spadaj chłopski filozofie

18.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Bingo!!! Osobiście wolałbym niedziewicę, która nie miała pytonga w ustach, aniżeli dziewicę, która robiła laskę. Beee . . . :o

Gość gość
A potem narzrzekacie moi wspolbracia w meskosci ze dziewczyna lezy jak kloda, loda jak zrobi to beznadziejnie i bez polyku etc.

Gość gość
jak to nie ma krow? ja codziennie widze w moim miescie tluste krowy

Gość doopa blada
jakoś ciężko mi uwierzyć w męskość użytkownika damskiego forum :O

Gość gość
i tak nie dowiesz sie prawdy od kobiety o ilosc***artnerow :) ja mialam 8, narzeczony mysli ze jest 2. 🖐️

doopa blada - Małżeństwo przynajmniej w teorii powinno oznaczać ściśle zawiązaną więź,,, A taka, która dawała każdemu przeważnie nie jest warta, żeby z nią tę więź zawiązywać, bo prędzej czy później pogryzie...

Gość gość
a czy twoja matka stara rura była dziewicą gdy brala ślub? wątpię w to. Szkoda twojej matki, że wys\rała takie gó\wno jak ty... szkoda że nie widzi tego co piszesz.

18.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Skąd wiesz? Nie mierz innych swoją miarą miernoto... Poza tym temat jest o dziewicach, a to łatwo zweryfikować...

Gość doopa blada
młody jeszcze jesteś i głowa Twoja pełna ideałów ale świat schodzi na psy w błyskawicznym tempie szkoda mi tych dzisiejszych młodych- maja coraz trudniej. Ktoś, kto hołduje jakimkolwiek pozytywnym wartościom ma zawsze pod górkę.

Gość gość
Autor ma w dużej mierze rację... której do wiadomości nie chcą przyjąć dziewczyny niemające w zyciu tylko jednego partnera seksualnego.....

Gość gość
A potem narzrzekacie moi wspolbracia w meskosci ze dziewczyna lezy jak kloda, loda jak zrobi to beznadziejnie i bez polyku etc. xxx a z jakiej racji kobieta ma połykać twoje śmierdzące wydzieliny z ku\tasa śmieciu? Jesteś takim gó\wnem że można by się porzygać. Niech ci twoja mamusia połyka, c\welu y*****y

Gość gość
12.17 to stala bywalczyni tego forum i stara frustratka ,juz kiedys,,poleciala''takim tekstem

doopa blada - Akurat dzisiaj ja niczemu nie hołduję tylko podchodzę pragmatycznie. Jeśli nie znajdzie się dziewicy to najlepiej w ogóle się nie żenić. Małżeństwo to pewne zobowiązanie, a na takie zobowiązanie druga strona powinna sobie zasłużyć.. Ale ważniejszym argumentem jest to, że wtedy jest duże prawdopodobieństwo, że nie będą szanowani po prostu. Śmieszą mnie ludzie, którzy tu piszą, że o małżeństwo trzeba się starać nachalnie i próbować, jeden, drugi, trzeci raz. LOL :D

Gość gość
a jesteś prawiczkiem? sam się szanujesz? bo jak nie to nie masz prawa wymagać dziewicy. Na taką musisz sobie zasłużyć.

Ja nie piszę, że wymagam dziewicy, tylko, że dziewice są materiałem na żonę. A żenić się nie zamierzam w ogóle... Właśnie dlatego, że tych dziewic w dzisiejszych czasach raczej nie ma...

Gość gość
A do d/upy z małżeństwem, jeszcze jak dziewica z prawiczkiem to już totalna klęska, w praniu sie okazuje że jedno do drugiego nie pasuje :-o

Gość gość
popieram autora

Gość gość
ja tam nie chce być niczyją żoną ani zobowiązaniem niech żyje wolność ! aha żyje w celibacie bo mam metalowe gacie :-)