Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czekać z seksem do ślubu ? mam 25 lat

Polecane posty

Gość gość

nigdy tego nie robilam

Gość gość
jeżeli masz faceta i masz na niego ochotę to nie widzę sensu czekania

Gość gość
Nie, potem moze sie okazac ze jestescie niedopasowani w łózku i takie małżeństwo nie przetrwa

Gość gość
gorzej jak ktos takiej perspektywy nie ma :D i co wtedy :D ?

Gość gość
Kiedy kobieta ma ochotę na seks raz w tygodniu a facet dwa razy dziennie to wtedy jest problem

Gość gość
a masz chlopaka? Sztuczne odwlekanie, gdy oboje sie kochacie i tego chcecie jest bez sensu.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak ''dopasowanie''.To mit.Ludzie się dopasowują całe życie. Czekanie jest piękne. Polecam ,warto :)

Gość gość
Czekać a najlepiej zasilić grono dziewic na kafeterii.

Gość gość
".Ludzie się dopasowują całe życie. Czekanie jest piękne. Polecam ,warto" z jakiej planety przyleciałaś?

Gość gość
Owszem czekanie jest fajne, ale czekanie ma swoje granice. Czekanie kilka lat już nie jest fajne, bo to oznacza że jest problem.

Gość gość
Uważam ze jest duży sens.

Gość gość
Z planety ziemia .A Ty z jakiej?

Gość gość
Jestem ze swoim partnerem 6 lat, 2 następne zajmie nam zbieranie kasy na wesele. Uważasz że czekałabym do 30stki, żeby stracić dziewictwo? :D

Gość gość
a ja zerwałam z facetem, który był kiepski w łóżku. Nigdy nie miałam orgazmu, ale on zawsze dochodził. Nigdy nie starał się nawet zrobić mi dobrze i jasno to wyrażał. Nie wyobrażam sobie doznać takiej niespodzianki po ślubie

Gość gość
"a ja zerwałam z facetem, który był kiepski w łóżku. Nigdy nie miałam orgazmu, ale on zawsze dochodził. Nigdy nie starał się nawet zrobić mi dobrze i jasno to wyrażał. Nie wyobrażam sobie doznać takiej niespodzianki po ślubie" Nie trzeba isć do łóżka żeby zaobserwować czy facet jest egoistą wystarczy troszkę myśleć 🖐️ Co do umiejętności, jak ktoś wyżej napisał - ludzie sie dopasowują i uczą całe życie, jeżeli są chęci i pożądanie, to będzie dobrze ;) Niemniej podtrzymuję, że długie czekanie z seksem świadczy o problemie albo w związku albo blokadzie kobiety.

Gość gość
w życiu codziennym nie był egoistą, naprawdę cudowny człowiek, znakomity przyjaciel. Po jakimś czasie od zerwania przypadkiem poznałam jego ex, zapytała "kiepski w łóżku co?" :D

Gość gość
dlatego nasze babcie brały ślub w wieku 18-20 lat

Gość gość
a Ty byłaś dobra w łóżku? Czy tylko czekałaś aż Cie zaspokoi. Związek to rozmowa, jak cos jest nei tak, to komunikujesz swojemu partnerowi a nie jego eks 🖐️

Gość gość
skoro dochodził to chyba mu nie było źle. Kiedy mu pokazywałam co ma robić, żeby mnie zaspokoić, on otwarcie mówił, że nie ma na to ochoty. Wiele razy przez to płakałam, bo zwyczajnie czułam się jak dz/i/w/k/a A z jego ex rozmawiałam już po rozpadzie naszego związku

Gość gość
bo byłaś jak dz... - kobieta nie idzie do łóżka z facetem który ja nie szanuje tak robią głupie dziewuchy

Gość gość
On zmieniał się tylko w łóżku. Teraz jest świetnym przyjacielem, ale nic więcej

Gość gość
najpierw traktujesz seks jak obowiazek i powinnosc a potem ryk - on mnei nei zaspakaja 🖐️

Gość gość
Ja przespałam się ze swoim chłopakiem na drugiej randce, pierwszy raz zdarzyło mi się to zrobić tak szybko, ale nie potrafiłam się oprzeć po prostu i od 6 lat jesteśmy razem, szczęśliwi, nadal zakochani :) Jak się kogoś pragnie, to nie jest się wstanie z tym czekać tak długo, a jeśli nie odczuwasz potrzeby, to znak że partner nie jest tym kogo szukasz, no chyba że takie są wasze przekonania religijne.

Gość gość
nie czekam z seksem do ślubu, bo niby dlaczego mam czekać? Państwo nie zabrania seksu przed ślubem

Gość gość
ale Ty jesteś głupia, nie ma czegoś takiego jak przyjaźń z eks! On zawsze będzie liczył na numerek Baby teraz s ą kompletnymi idiotkami :O aż żal

Gość gość
jakby facet miał mnie gdzieś podczas seksu to bym go zostawiła. Ja nie chciałabym żeby ktoś dbał tylko o siebie a o mnie zapominał. Po co byś z kimś takim, kto cię nie szanuje? Dobrze, że odeszłaś od niego.

Gość gość
Ja czekalam i zaluje bo po slubie zrozumialam ,ze moj maz nigdy nie postara sie zeby mi bylo z nim dobrze i po 2 latach odeszlam od niego z malym dzieckiem. Przed slubem trzeba razem pomieszkac ,wspolzyc, zeby byc pewnym ze to wlasciwy mezczyzna ;)

Gość gość
No przecież nie odeszła, tylko teraz się "przyjaźnią", jak kiedyś będzie miała gorszy dzień, wypije an imprezie, to znowu da sie namówić na kiepski seks 🖐️