Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma gorzej nie śmiały facet czy nie śmiała kobieta? Uzasadnijcie

Polecane posty

Gość gość

Moim zdaniem facet: - musi zrobić pierwszy krok, - musi zdobywać, - inicjować wszystko masarka.

Gość gość
facet kobiety z reguly sa bierne i to one oczekuja pierwszego kroku ... no a u niesmialego wiadomo jak to wyglada :(

Gość gość
Zdecydowanie facet, bo w PL to od nas oczekuje się rozpoczęcia znajomości, itd... na zachodzie, kobiety są bardziej kreatywne i tam kobieta podrywająca faceta, to nic nadzwyczajnego.

ale nieśmiałego na zachodzie też olewają, żadna kobieta nie będzie cierpliwa wobec takiego

Gość gość
facet ma gorzej bo: - kobiety nie zagadują chyba, że po pijaku a taka odstrasza - to od niego wymaga się podjęcia inicjatywy zawsze Podsumowując: kobieta nie musi robić nic aby miłość przyszła sama natomiast facet musi od samego początku przez cały czas walczyć o uwagę.

Gość gość
claude może i oleje ale na zachodzie kobieta sama się do Ciebie odezwie a nawet przedstawi a w PL będzie patrzeć i narzekać czemu jej nie podrywasz :P

Gość Damian Kwiek
W naszym obszarze kulturowym, to od mężczyzny oczekuje się pierwszych kroków. Więc facet ma gorzej ;)

Damian Kwiek W naszym obszarze kulturowym, to od mężczyzny oczekuje się pierwszych kroków. Więc facet ma x cio/ty mają gorzej

Gość gość
Facet ma gorzej. Chociaż sama jestem nieśmiała, typ kujona, to jeszcze mam urodę, co połączone razem jest odbierane jako wyniosłość, fochowatość i zarozumialstwo i księżniczkowanie...

Gość gość
ja zagadywalam na trzezwo - 2 razy w zyciu, bo sie zakochalam, a i tak zostalam olana ;) przynajmniej wiem, ze zrobilam wszystko, co moglam

ale dlaczego tylko cio/ty narzekają? pewnie liczycie że piękna, która ma powodzenie, sama do was zagada? frajerzy, normalni faceci nie mają z tym problemu

Gość gość
claude speed ale dlaczego tylko cio/ty narzekają? pewnie liczycie że piękna, która ma powodzenie, sama do was zagada? frajerzy, normalni faceci nie mają z tym problemu x Odezwał się ten co chodzi na d***** :)

i co? bo MI NIE ZALEŻY NA KOBIETACH tylko seksie, myśl debilu, z kontaktami z kobietami nie mam problemu

Gość gość
claude chodzi bo tylko d***** jemu nie odmowi :D spr. und potw.

gowno wiesz, mógłbym mieć dziewczynę gdybym okazał zainteresowanie , ale nie cio/ty z kafe myślą że jestem gownem jak oni ha ha

Gość gość
Skoro każdy facet na kafe to c***a,to w takim razie co tu robisz? Kolegów szukasz? :O

Gość gość
Przecież claude to największa pi/z/da na tym forum.

Skoro każdy facet na kafe to c***a,to w takim razie co tu robisz? x gdzie napisałem że każdy?

Wydaje mi się, że to nie takie proste. Załóżmy, że facet robi pierwszy krok. Dziewczyna (nieśmiała) na wszelki wypadek odmawia spotkania. I teraz są dwie opcje: 1) on próbuje dalej, czym zraża do siebie dziewczynę, bo wychodzi na podrywacza, 2) nie próbuje dalej, bo szanuje zdanie dziewczyny i odchodzi. Jedyne rozwiązanie, jakie tu widzę, to nieśmiała dziewczyna podrywająca tego, który jej się spodoba.

Gość gość
...

Gość gość
Zdecydowanie facet, bo w PL to od nas oczekuje się rozpoczęcia znajomości, itd... na zachodzie, kobiety są bardziej kreatywne i tam kobieta podrywająca faceta, to nic nadzwyczajnego. x to wyk********aj na zachod cio/to!!!!!!!, nie potzrebujemy tutaj nieudacznikow🖐️ im szybciej zrobimy selekcje i wyeliminujemy takie zera jak wy tym szybciej kraj zacznie sie rozwijac, bo na razie gnije:O

Gość gość
twoja kotka psotka Wydaje mi się, że to nie takie proste. Załóżmy, że facet robi pierwszy krok. Dziewczyna (nieśmiała) na wszelki wypadek odmawia spotkania. I teraz są dwie opcje: 1) on próbuje dalej, czym zraża do siebie dziewczynę, bo wychodzi na podrywacza, 2) nie próbuje dalej, bo szanuje zdanie dziewczyny i odchodzi. Jedyne rozwiązanie, jakie tu widzę, to nieśmiała dziewczyna podrywająca tego, który jej się spodoba. x nie licz na to ofermo. zadna nie poderwie takiedo maminsynka jak ty, wracaj do mamusi zmieni c****eluche, pewnie pulpety juz ci robi

Gość gość
:)

Gość gość
jak ja kocham takie tematy i te wypowiedzi... zwłaszcza tych pseudo kobiet, sfrustrowanych księżniczek, które siedzą na forum i czekają aż jakiś książę sam zapuka do ich drzwi... to forum zdecydowanie poprawia mi samopoczucie :)

Gość gość
chyba raczej jest coraz więcej księciuniów które liczą że atrakcyjna kobieta która ma powodzenie będzie ich podrywała a potem zabawiała i narzekają jak to na Zachodzie jest fajnie bo tam kobiety pierwsze zagadują