Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAŚNIEWSKI odgrzewanie kotleta, ale nie daje mi to spokoju

Polecane posty

Gość gość

dlaczego zarzuty i wyrok dostała tylko Kaśka, a on sobie spokojnie żyje? Nie wierzę że nic nie wiedział... to sie kupy nie trzyma. Wiem że to stary temat i żadna sensacja teraz, ale naprawdę nie daje mi spokoju ta sprawa, chcę żeby on też za wszystko odpowiedział;/

Gość gość
Podpowiedź: krajem rządzą byli zomowcy, a kto sie wtrąci ten zostanie zastraszony.

Gość samotna z wyboru
widocznie on jest niewinny, nie był w to zmieszany, a wszystko zaplanowała Kaśka

Gość gość
nie wierzę że jest niewinny, w zasadzie jakby popatrzec to nawet go nie zaczeli dokładnie sprawdzać, skupili się na Waśniewskiej a jemu odpuścili... Rudi się nim zaopiekował

Gość samotna z wyboru
a KAsia taka szlachetna bedzie go kryła w imie miłości podczas gdy on juz puka inne? Nie wierzę

Gość gość
ty w sprawiedliwosc wierzysz? malo ludzi siedzialo w wiezieniach niewinnie? tak samo winni moga byc na wolnosci...

Gość gość
Kaśka to cokolwiek by teraz powiedziała to już nikt jej nie uwierzy:P A moim zdaniem to on w tym paluchy też maczał i mu się kilka lat należy... a nie jak ktoś napisał, że może sobie teraz pukać inne. Myślę, że ta sprawa jeszcze będzie miała kilka zwrotów akcji...

Gość gość
usunęłaby to dziecko jak było jescze4 komorką wielkości zapałki i niy byłoby problemu. Teściowa z synusiem namawiali by urodziła, namówili i zostawili samej sobie....

Gość gość
Teściowa jest psychologiem, mogła ją tak zmanipulować, żeby się jej pozbyć. Każda matka jest zazdrosna o synusia.