Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet i jego reakcja na moj makijaz

Polecane posty

Gość gość
dziewczyno, zostaw go i bądź sobą - włoski jak chcesz, pomadka, sukieneczka... zaczekaj na takiego faceta, który pokocha Cię taką, jaka jesteś a nie będzie Cię zmieniał i dokuczał ;-( Nie chciałabym być z facetem, który nigdy nic miłego nie powie, bo nie "umie"... a powiedzieć, że źle wyglądasz umie? zwykły burak, który nie liczy się z Tobą. To nie miłość ;-(

Gość gość
on nie lubi jak rozpuszczam wlosy, -->JEST GEJEM

Gość gość
smieje sie ze mnie jak mam oczy pomalowane --> wybrałaś sobie wsiura to się męcz i nie zawracaj d**y

Gość gość
On jest zbyt prosty na manipulacje. --> wydaje ci sie, mialam taka kolezanke, juz nikt nie mogl byc bardziej prosty od niej, a jest manipulantką, do tego głupia jak but

Gość gość
ona jest na poziomie kilkuletniego dziecka jesli chodzi o int. emocjonalna, to wychodzi samo z siebie, manipultor nie planuje nie układa tego, dzieci tez sa głupiutkie a potrafia manipulowac uczuciami

Gość gość
gość pytałaś o zdanie na forum, czyli sytuacja zmusza cie do zastanowienia. To dobrze. Ale pamiętaj - jeśłi czujesz się z kims żle, bo ktos cie dołuje i obraża - to to nie jest miłosc z jego strony jeśłi ktos podważa twoja atrakcyjnosc, to dlaczego z toba jest? niech szuka sobie ładniejszej, prawda? --> heh dokładnie, a watpie zeby ladniejsza go zechciala, musi byc ohydny a autorka widzi w nim ksiecia z bajki :)

Gość gość
Jestem tego samego wzrostu, lata temu ważyłam 59-60 kg, a mój obecny mąż świata poza mną nie widział (i tak mu pozostało;)

Gość gość
gdzie się podziała autorka prowa? pewnie poszła robić loda swojemu misiowi, nie zapomnij o demakijażu ust żeby nie uszminkować mu fjuta

Gość gość
Jestem emocjonalna kretynka, intelektualna tez. Nie moge przestac myslec o tym, o nas. Meczy mnie to, moze to prawda? Moze mnie nie kocha. Boze co ja mam robic????? Kto mi doradzi z boku bez emocji, ja sama nie wiem czy po prostu nie przesadzam i nie czekam na ksiecia z bajki...