Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexxyxyxy

Mam 165 waże 70 kg i nosze rozmiar 38

Polecane posty

Gość sexxyxyxy

ha

Gość gość
w hm pozmieniali numeracje ja mam 166 waze 55 kg mam 34/36 a w butikach 38 wiec nie ma sie co jarac ze w sciciowkach dla grubasow pozmienialoi rozmiary zeby mogli zrec wiecej

Gość gość
ja ważę 74 przy 165 i też noszę 38 własnie dzisiaj kupiłam sobie 3 bluzeczki 38 i spodnie dżinsy 40 i wyglądam z***biście

Gość gość
ale ja nie nosze rozmiaru tylko ciuchy wysuszona kretynko od grubasów

Gość sexxyxyxy
hahah nikt mnie nie nazwie grubasem mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i zajmują mniejszą objętość moje ciało wygląda na ok 56 kg wszyscy sa w szoku bo wyglądam bardzo sczupło moje wymiary 97/62/95

Gość gość
ha, to ja wam powiem ciekawostkę, ważę 54 kg , mam 164 cm i bluzki muszę mieć rozmiar 40 ze względu na duzy biust reguła jest taka że jak kobieta jest szczupła to nie ma biustu albo ma mały a ja mam duży - D i w obcisłej buzce guziki mi się nie dopinaja albo sa napięte , chyba musze na miarę szyć

Gość gość
grubo... ja mam 175 i ważę 60 kg i nie jestem chuda, zaledwie "szczupła" a i to bez przesady, raczej taka zdrowa waga... zrzucę jeszcze ze 3 kg...

Gość przystojniaczek_jakich_mało
70kg to spora nadwaga gruby wieprzu schudnij i nie tłumacz się

Gość sexxyxyxy
wiadomo że pisze zazdrosna szmata hahahhahha facetom staje na widok mojego ciała nie mam an jednego nadprogramowego grama tłuszczu jestem sexowna mam super cycki wąską talie i jędrną okrągłą wystającą pupe wysportowane ciało bez celulitu i rozstępów moge jeść 6 tys kcal dziennie i moja waga stoi w miejscu niedawno byłam w playboyu p*****l się hahhahhahahhahahahhahhaha

Gość gość
Ja podobnie jak gość powyżej - 177 wzrostu i 60 kg. I nie jest to jakaś szczególna "chudość", powiedziałabym , że jestem normalnie szczupła. Marzy mi się tak z 5 mniej...

taa facetom staje na twój widok, chyba ci sie coś przyśniło chyba jakimś prosiakom :) pozatym co dotykasz wszystkim k***sy aby sprawdzić ? może ciągniesz odrazu też co ?

Gość gość
koleżanka z 177 i 60 kg pewnie wygląda jak przysłowiowy okaz zdrowia, heh ja to znam, ale wole siebie trochę chudsza niż taką "krzepką". Nie moje klimaty bo zawsze byłam baardzo szczupła. A ta dziewczyna co wszystkim staje- ty tak serio/:o? Zrzygałabym się jakbym myślała że jakimś oblechom i frajerom na mój widok "staje" to obrzydliwe a ty się cieszysz. POiwnnaś pójść na psychoterapie bo masz za niskie poczucie wartosci

Gość sexxyxyxy
żal ci d**e ściska kwadraciaku hahahhahhahaa

Gość gość
70 kg ważysz na twój widok nikomu nie stanie poza fatyszystą grubasów .. Tobie to nie grozi

Gość gość
komu ściska? hej laska ja mam wymiary takie jak ty tutak deklarowane ale jestem wyższa! I mam długie nogi. nic nikomu nie ściska a ty nieudolnie maskujesz problemy z psychą.

Gość sexxyxyxy
wiem że to ty brzydka szmatoo grubasa nikt by nie wzioł do playboyaaaaaa haaaaaahahhhahhha

dobra w*********j w podskokach marne te twoje prowo.

Gość sexxyxyxy
problemy i niskie poczucie wartości mają debilki które się tu licytują mierzą i mają wytyczne co do tego ile kto powinien ważyć przy jakim wzroście nie biorąc pod uwage tego że każda z nas jest nna ma inną budowe,mięśnie a większość płaskie klaty hahaahhahaahhahahahhaahhaahahhaahahahahhahahahah

Gość gość
gimbaza ma wolne -stąd te komentarze !!! facetów kompletnie nie znacie -kierujecie się tylko opiniami innych siks!!!! i to mówię wam jako facet!!! żaden normalny nie poleci na kości,a kreujecie to co dyktują geje projektanci,którzy zawsze woleli chłopięca sylwetkę-durne baby!normalnych facetów podniecają kobiece kształty i więcej ciałka ,co nie znaczy ,że to tłuściochy w rozmiarze xxxl,ale i modelki w stylu rubik to tez jeszcze nie to