Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alkohol!! dobry czy zły?

Polecane posty

Gość gość

Piłam wczoraj na imprezie. Kurcze. Gadałam bez stresu z ludźmi, z chłopakami. Było mi wesoło. Jeden mnie objął w pasie z tyłu jak sie tak rechotałam :) Szkoda, że takie rzeczy u mnie tylko po alkoholu :D

Gość gość
z******ty !!!! bylebys nie przesadzala :) jak czlek wypije na weekend to Oks po to masz stresa caly tydzien prace i obowiazki zebys sobie na weekend mogla odpoczac tak.....jak lubisz :) ja lubie wyjsc zabawic sie wypic dobry drink posmiac zapomniec ze poniedzialek znowu tyra :)

Gość gość
Troche mnie glowa dzisiaj boli :D no tak, wszystko z umiarem... ale boje sie ze w koncu polubie ten stan, bycia wyluzowana po alkoholu i pozostana mi tylko AA :D

Gość gość
alko jest dobre, ale w umiarze. Wszystko w umiarze, a alkohol ma to do siebie, ze zabija niesmiałość. Mnie wystarczą 2 perly i już mam klimacik ;)

Jak to mówił Grabowski w skeczy, wódeczka jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła :classic_cool:

Trawy nie trzeba dawkować ! I nie trzeba mieć umiaru w przeciwieństwie do alkoholu, ja jestem za tym, a pij co tydzień ale jak już pijesz to jak bombowiec :classic_cool:

Napełnij się tak jak B-17 i wracaj tak jak on po misji :classic_cool: ostatecznie z awaryjnego lądowania największa radość !

Gość gość
Alkohol zabija stres i nieśmiałość, ale czy mówimy po nim prawdę czy kłamiemy ? Bo jeśli robimy się luźniejsi i odważniejsi to nie boimy się prawdy i powinniśmy mówić prawdę ale czy tak jest ?