Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zesz kurnnaa

MOJA KOLEŻANKA WYLADNIAL A BYLA NAJBRZYDSZA Z KLASYY W GIMNAZJUM HAHA

Polecane posty

Gość o zesz kurnnaa

taka jedna koleżanka teraz ma 20 lat pamietam ja jeszcze jak bylam w gimnazjum przez cale 3 lata nosila co samo, brzydki tluste wlossy, brzydka cera do tegoo zaniedbana itp. byla nawet brzydsza niz grubaski z mojej klasy a figury nie podkreslala choc jest i byla szczupla. dzisiaj dodala na fejsie zdjecie bo wczesniej nie miala i co widze? modne ciuchy , z***bi..site pasujące do figury, wyprostowala zeby bo miala krzywe strasznie to malo powiedziane. Do tego modna fryzura akurat jej bardzo pasuje bo śwetnie w niej wyglada. kurde ja to jakoś ja dziewczyna to tam za bardzo nie przezywam ale teraz sobie pomysle co myślą o niej chłopaki, ktorzy uwazali ją za paszteta .....pewnie zalują ,że jej dokuczali... a wy macie wsrod swoich kolezanek takie okazy?

Gość loddaaaee
Sporo tak ma, a te co były ladne w gimie teraz są brzydkie ;)znam takie przypadki

Gość Monsterr
No i dobrze, pewnie ma teraz kase i tyle może się ubrać ładnie .

Gość a ty zazdroscisz
czy mi sie zdaje?

Gość gość
ja jestem takim okazem, z kolei piękności klasowe są teraz tłuste i mają bachory

Gość ahahaaa
;]]

Gość gość
Ja mam takie koleżanki z liceum , tzn w liceum były brzydsze , a teraz aparat założony włosy fryzura ładniejsza lepszy makijaż ciuchy.. no coż ,kobieta jest jak wino :)

Gość gość
Biorąc pod uwagę dziewczyny z klasy w szkole średniej nie ma ewolucji na korzyść. Po 15 latach od zakończenia można zauważyć, że spora część utyła. Te co dbały o siebie wtedy szczególnie i się wyróżniały pozostały takie same. Tylko lat przybyło. Z kolei faceci raczej nie utyci, ale brzuchy piwne są.

Gość gość
loddaaaee Sporo tak ma, a te co były ladne w gimie teraz są brzydkie oczko.gif znam takie przypadki Mam podobne obserwacje - te ciche szare myszki niezauważane w szkole po kilku latach rozkwitły, a klasowe piękności - nie ma rewelacji

Gość o zesz kurnnaa
No ona ponoć miała aparat w liceum więc teraz proste ma .Kurde wiek jednak działa na korzyść.

Gość gość ee
18.05.14 gość Totalnie się zgadzam 1000%. Teraz na studiach są i zaczęły o siebie dbać co niemiara. A te z liceum co przecietne nawet były są w tyle od tych co przeszły metamorfoze.

Gość gość
tez bylam taka. do studiow wlasciwie grubsza, w jednym ciuchu, bo kasy nie bylo, kiepska fryzura, brzydka cera. jak poszlam do pracy, to sporo schudlam. zaczelam zarabiac, to i lepiej sie ubierac, podkreslac figure. mam kase na lepsze kosmetyki, to i cera ladniejsza. inna fryzura itd. i widze panny, ktore krolowaly kiedys i kolegowo, ktrzy sie ze mnie wysmiewali. dziewczyny -sporo, ale nie wszystkie- zapuszczone, z przylepionym petem itd, koledzy zdziadziali. a ja - rozwijam skrzydla:)

Gość Jooolian_28
marne prowo/histora tak samo jak o chłopaku który w gimnazjum był brzydką pryszczatą ofiarą losu,a a wyrósł na przystojniaka. NUDAAAA...

Gość gość ee
no i dobrze, ale faceci to pewnie teraz do tych właśnie wylaszczonych lasek piszą, co były kiedyś brzydkie. Tylko, że wtedy się naśmiewali, a teraz będą mogli pocałować je conajmniej w pupe ;P

Gość gość
Równowaga w przyrodzie musi być, misski po urodzeniu dziecka przeważnie ważą po 100 kg, a te niepozorne na które nikt by nie postawił, czasem już w małżeństwie mając dzieci, rozkwitają tak że dech zapiera, wyrosły na piękne kobiety :P ...taka karma ;-)

Gość do Jooolian_28
Jooolian_28 wybacz ale w przeciewiestwie do ciebie, to ja nie spędzam całej dobry na tym forum i nie znam nawet tematów tutaj poruszanych. Więc nie chcę cie urazić, ale lepiej wyjdź na spacer a nie przed komputerem całe godziny. Nara

Gość gość
tak to jest :) i tak bywa i to jest piekne :)

Gość i to jest cudownee
To właśnie robią lata, niektórym na niekorzyść innym wręcz przeciwnie:)

Gość Jooolian_28
no jak sie temat pojawia 5 razy dziennnie to nie trzeba siedzieć całe dnie aby to zobaczyć, a tak pozatym dziękuje, że sie o mnie martwisz, ale moją sprawą jest co i kiedy robie mogę tu być nawet 24/h jak zechcę :)

Gość a ja nie widzialam
tego tematu, bo dopiero co tutaj weszlam . wiec kazdy moze zakladac takie tematy jakie chce.

Gość gość
Bla bla bla marne prowo 0/10

Gość gość
dlaczego marne i jeszcze prowo ? Też się zmieniłam na korzyść ;)

Gość gość
Brzydkie zawsze beda brzydkie , tylko ładne czasem zbrzydbnieja.Przestancie sie pocieszać ja mam super włosy ładnie sie ubieram ale mam szpetny ryj kaleki zwsze będa kalekami.