Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

przecietny wolny facet na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
ja znalazłam miłość na www.dyskoteka.co gdzie spotkałam naprawdę tego jedynego i za niedługo bierzemy ślub :) jest to bezpłatny portal i można na nim poznać naprawdę ciekawych ludzi :)

Gość gość
faceci na portalach randkowych pisza, ze sa inteligentni albo pisza ze szukaja inteligentnej a sami jedyne co sa w stanie napisac to "napisz a sie przekonasz" albo "jestem jaki jestem", nic nie maja nawet do piewiedzenia, rozmowa z takim wyglada zawsze tak: "czesc, jak sie masz?", "co slychac?", "jak ci mija dzien/weekend?", "co porabiasz?", potem dlugo dlugo CISZAAAAAAAAAAAAA:O

Gość gość
NO TO albo się jest wygodnym i siedzi na sympatii albo ruszy się poznać kogoś kto robi ciekawsze rzeczy niż wyrywanie kobiet na sympatiach. Oczywiście można spotkać i tam kogoś ciekawego ale to czysty przypadek trafić tam na kogoś takiego. Nie bez powodu ludzie zakładają konta randkowe- albo nie mają możliwości w realu albo ewidentnie im to nie wychodzi lub coś ukrywają.

Gość gość
przecietny wolny facet na portalu randkowym pasuje idealnie do przecietnej wolnej kobiety na portalu randkowym

Gość facet niezbyt przystojny
Kobiety na portalach randkowym dzielą się na 3 kategorie: 1/ otyłe 2/ rozwódki 3/ księżniczki szukające ideału Ich główne motta to: Co mnie nie zabije to mnie wzmocni Dzień bez uśmiechu to dzień stracony Jestem jaka jestem

Gość Michał_Grzegorz
Jestem mężczyzną, mam obecnie 33 lata i - prowadzę swoją dobrze prosperującą firmę, wiem jak chciałbym aby wyglądała moja przyszłość - nie jestem bierny ani leniwy, zawsze ceniłem sobie pracowitość, jako wartość - od 18 roku życia nie mieszkam z rodzicami, tylko radzę sobie sam - nie mnie to oceniać, ale uchodzę za przystojnego mężczyznę i jestem zadbany - nie mam ani nadwagi ani nie jestem kościsty :) - spędzam czas głównie na pracy, rozwijaniu swoich zainteresowań i hobby - uprawiam i uprawiałem wiele różnych sportów, mam świetną kondycję; od 15 lat nie oglądam w ogóle telewizji - dużo czytam, szybko kojarzę fakty, lubię spędzać czas z inteligentnymi ludźmi - nie mam problemów aby nawiązywać nowe kontakty, choć nie zawsze przychodziło mi to łatwo - nie żywię żadnych urazów do moich wcześniejszych dziewczyn, nigdy nie oceniam po pozorach, zawsze staram się mówić o innych tylko dobre rzeczy, a złe zostawiam do własnego przemyślenia - mam duże wymagania wobec partnerki, ale jeszcze większe wymagania mam wobec siebie I ....poznałem moją dziewczynę na portalu randkowym, podobnie jak wielu moich znajomych znalazło wartościowych partnerów/partnerki. Proszę nie zapominać, że dziś większość z nas żyje i działa w pośpiechu, i bez nich niektórzy nie znaleźliby ani czasu ani sił aby NAWET rozpocząć poszukiwanie wartościowego partnera, musieliby zdawać się wyłącznie na los, a ten nie kiedy przez całe życie "nie stwarza" dobrej szansy.

Gość gość
:-D jasne!!! i człowiek, facet-IDEAL, nie spotkal i nie poznal w naturalny sposób dziewczyny w tzw swoim otoczeniu, tylko musial, musial koniecznie zalogowac się na jakims badziewnym portalu aby po wyrywkowym-bo przecież taki zapracowany!- poprzeglądaniu nickow i fotek, znaleźć pewnie rownie idealna partnerke.Madra, nieprzecietna, szczupla, inteligentna, bystra, mloda i bogata. Bo ona tez tak zajeta, ze musiala skorzystać z netu... :-D zenada

Gość Michał_Grzegorz
Niestety albo stety - tak było w moim przypadku. Internet znacząco pomógł mi i mojej partnerce w "preselekcji":) życzę powodzenia!

Gość gość
Faceci na portalach randkowym dzielą się na 3 kategorie: 1/ otyli z brzychami piwnymi 2/ rozwodnicy, z dzieciakami 3/ brzydale szukające ideału Ich główne motta to: Co mnie nie zabije to mnie wzmocni Dzień bez uśmiechu to dzień stracony Jestem jaki jestem Napisz to sie sama przekonasz

Gość prawiczek_28_lat
może i to prawda co piszecie o facetach bo częściowo taki sam jestem, ale naprawdę dziewczyny nie jesteście wiele lepsze, raz w życiu sie umówiłem na randkę i przyszła naprawdę brzydka dziewczyna, a pisała, że jest ładna i mówiła, że niby aparat jej sie zepsół :/ więc może warto spojrzeć najpierw na siebie, a potem oceniać innych.

Gość prawiczek_28_lat
dodam, że też z kilkoma pisałem. Jedna była otyła mieszkała na stancji z innymi oczywiście bez pracy żadnej i bez kasy, nawet nie wiem gdzie miałbym z nią pójść, kolejna dziewczyna moja równieśniczka oczywiście wynajmująca pokój z innymi ludzmi pracuje po 12h dziennie za minimalną, do tego otyła i bardzo brzydka, kolejna to 20 letnia studentka niby wysłałem jej swoje zdjęcia i wszystko było okej, ale ona mi wysyłała swoje i stwierdziłem, że jest dla mnie za piękna i zakończyłem to szybko, pozatym jednak była dla mnie za młoda.

Gość prawiczek_28_lat
a no i najlepsza była ostatnio jedna kobieta na czacie uważała się za zaradną i takiego faceta szukała, jak spytałem o zarobki to podała że pracuje za 1700zł, dodam, że miała 26 lat i co chwila sie pytała co ja robię i za ile czy mam auto bo ona dopiero prawko robi :P

Gość prawiczek_28_lat
i co nie macie nic do powiedzenia ? :/

Gość potwora 39
prawiczek, tobie się coś w główce poświergoliło. ja jestem gruba,mam konto na portalu randkowym , o zgrozo!!!!! w profilu jasno napisałam , że jestem gruba , wysyłam zdjęcia nie będące najlepszymi ujeciami, bo jak mnie facet zobaczy w realu, to będzie przygotowany.Zauważyłam ciekawą zależność- im facet wygląda gorzej i jest chodzacym nieszczęsciem-tym większe nma wymagania i oczekiwania, jakby samo to , że jest facetem , było czyms szczegolnym:) moja babcia zawsze mawiała, że ładna miska jeść ci nie da, a wy urodą chcecie się sycić??? czasem trzeba nieco spuscić powietrza ze swego ego i może uda się zobaczyć w innym człowieku to , co dla oczu jest zwykle ukryte , czego wam serdecznie życzę

Gość prawiczek_28_lat
nie mam nic do otyłych osób, ale ja mam wyraźnie napisane że jestem szczupły więc jak sobie wyobrażasz, że będe sie spotykał z dziewczyną co waży odemnie więcej o co najmniej 10 kilo ? ;/

Gość potwora39
wyobraż sobie, że ze mną własnie tacy czesto się spotykają , nie rozumiem , co to za debilne myslenie , że jak kobieta wazy np. 90 kg to nie zechce jej facet , ktory wazy 80????to wedlug tego moja kolezanka, która ma 156 cm wzrostu i wazy czterdzieśc***are kg nie powinna zostac narzeczona gościa , który ma 190 cm i wazy jakąś setkę???????wedlug mnie , skoro działa w jedną stronę , to w druga też , no nie????

Gość prawiczek_28_lat
tylko, że ja waże 68 kg przy 180cm wzrostu więc nie wyobrażam sobie siebie z kimś co waży 80-90kg wyglądałoby to komicznie i tyle, pozatym moją pasją są sportowe samochody więc taka osóbka nawet by sie tam nie wcisnęła :P

Gość potwora39
no popatrz:) ja latam motolotnią , bo to moja pasja i jeszcze nie spadłam , a latam już 20 lat. ty przy wadze 68 kg to patyczak jestes, stad twoje prawictwo:)

Gość prawiczek_28_lat
dobra ja nie mam zamiaru nikogo oceniać po wyglądzie sam nie jestem adonisem jak już zresztą pisałem.

Gość gość
grubaska krytykuje faceta za szczupłość omg.

Gość Heniuś
Portale randkowe to wysypiska potworów i inkubatory pasztetów :) Ale ciekawe są debaty, gdy grubasy naskakują tłuściochom albo lenie dogryzają nierobom :) Ale pasztety prędzej odwalą kitę tworząc kolejny fejk profajl niż zainteresują się normalnym życiem :) Byłem kiedyś na zlocie pipoli internetowych i powiem tylko jedno słowo: PRZEPAŚĆ, to jest k..a przepaść bo inaczej się tego nie da nazwać. Na tym jednym zlocie spotkałem więcej beznadziejnych ludzi niż przez całe moje życie. Dlatego mam totalnie wy....e na pasztety-internety - bycie pasztetem to ich życiowe motto - zwykły człowiek gdy ma problem to go rozwiązuje, dla paszteta zaś problem to okazja samorealizacji, zdobycia współczucia innych pasztetów i tak dalej :) A taki pasztet najbardziej na świecie obawia się rozwiązania swojego problemu - np. gdy pasztet jest gruby to nie wyobraża sobie schudnąć - bo wtedy nie mógłby narzekać i jego życie straciłoby sens :)

Bo nie macie pojecia jak dzialaja takie portale. Ja pierwszy raz w zyciu wdepnalem na takowy i po kilku dniach spotkalem sie z dziewczyna ze srednia ocena 9:) Odpowiednia taktyka wystarczy chociaz wyglad tez sie przydaje.

Gość gość1245
Dlatego nie warto umawiać się z kobietami, same wymagają od faceta samochodu, dobrze płatnej pracy, własnego mieszkania za 450 000 zł, bez długów, z anielskim uśmiechem. Zaś same od siebie nic nie dają a potem się oczekuje, że mamy do czynienia z wiadrem albo deską. masakra.

Chociaz zanim trafilem na sensowna osobe to oczywiscie przebrnalem przez rozmiwy kwalifikacyjne typu jakie studiankonczyles czym sie zajmujesz ile zarabiasz. No bez obrazy ale chuj komu do tego. To nie spotkanie w i teresach tylko potencjalna randka. Wiekszosc kobiet liczy na to ze oglosi sie tam bill gates o wygladzie brada pitta. No i dupa. W dodatku te rankingi:D To system a kazdy system ma slabe strony;)

Gość gość1245
ShereKhan - Jeżeli używasz takiego portalu randkowego i nie masz inżyniera, BMW, mieszkania w centrum to możesz zapomnieć ;) zaś, jeżeli spełniasz te 3 wymagania + dobrze płatna praca to się okazuje, że na spotkanie przychodzi kobitka 155cm 120kg. Polki są ładne ale mega j3bnięt3 :)

Nie spelniam zqdnego z tych wymagan a na spotkanje przyszla super laska i zawiozla mnie swoja bryka do domu w ktorym uprawialismy seks przez kilka godzin. Tyle na ten temat.

Gość gość
No wiadomo jeszcze pozwoliła tobie byś jej sikał na klate i srał jej do papy

I lazienke z natryskiem. Tam zreszta tez sie kochalismy:) Uprzedzajac pytania nie wiazalismy sie niczym nie dusilismy a jedyna niebezpieczna sytuacja nastapila kiedy pekl kondom

Gość gość
No to słabo, myślałem, że się tak tam trzepaliście, że rzygała pół nocy po tym jak jej zrobiłeś prysznic miłosny.