Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam 18 lat i nigdy nie byłam w związku

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat , nigdy nie byłam w związku , i jestem dziewicą. Pierwszy raz całowałam się w wieku 16 lat , z chłopakiem poznanym na wakacjach , Hiszpanem. Potem kilka razy jeszcze na jakiś imprezach , domówkach , ogniskach. Niestety zawsze zakoch*je się w niedostępnych facetach - albo są zajęci , albo niezainteresowani , albo starsi , albo inne problemy. Nie byłam nigdy na randce... I za każdym razem jak się całowałam , to po pijanemu. Nie jestem jakimś pasztetem ( mam nadzieję usmiech.gif i mam duże poczucie humoru , co może trochę odstraszać chłopaków , bo może przesadzam. W stosunku do chłopaków jestem nieśmiała , mam niewielu kolegów ,raczej zadaje się z dziewczynami , mam dużo koleżanek , przyjaciółek ( nie jestem lesbijką , jestem hetero , ale chyba mam jakiś wewnętrzny problem , blokadę). Może to wynika z tego , ze małżeństwo moich rodzicow to jakiś koszmar , i unikam facetów.. mam tez niską samoocenę , chociaż staram się tego nie okazywać. Większosc moich koleżanek była już w związku , nawet kilku , a ja wstydzę się przyznać ze jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. Po wakacjach studniówka , nie wyobrażam sobie iść sama smutas.gif Jak już zaczynam pisać z jakims chłopakiem , albo poznaje jakiegoś na imprezie itd. , to zazwyczaj bawimy się gadamy przez ten jeden dzień/noc a potem się już nie odzywaja albo kontakt się urywa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować