Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Czasem sobie myślę, że powinienem mieć Perłową Królewnę na wyłączność

Polecane posty

Gość gość
Chyba samozwańczym :D

Samozwańczym to można być co najwyżej królem. Ja jestem mistykiem, bo mam bardiej poszerzoną percepcję po prostu. Ik kume slepen. nu is ne tid . . .

Gość gość
Wystarczy uważnie obserwować i mieć odpowiednią wiedzę.

Gość gość
np psychologiczną

Skąd ta wiedza?:D Psycholodzy to pospolite miernoty, które często kończą na zmywaku. Ludzie się od nich odsuwają taka prawda. Ustawieni szczekacze, którzy za bliżej nie poznaną zapłatę pociskają tendencyjne brednie. Czym się chwalisz...?:D

Gość gość
Sprawdź w słowniku słowo samozwańczy

Gość gość
Współczesna wiedza psychologiczna oparta jest na badaniach naukowych. A Ty opierasz swoją "wiedzę" na snach i swoim głębokim wewnętrznym przekonaniu, że jesteś mistykiem.

Gość gość
To Ty powinieneś udowodnić, że jesteś.

Opieram na snach, bo miałem sny, które się sprawdziły, odnośnie Perłowej Królewny. Jakie to niby badania naukowe. Dlaczego zatem psychologia jako taka umiera? Kiedyś mówiło się że Freud założył podwaliny, teraz mówi się, że Freud gadał bzdury, bo jego teorie nie sprawdzają się w praktyce i od niego się odchodzi. Psychologia jest więc pozbawiona fundamentu.. A psycholodzy których pokazują w telewizji to opłaceni tendencyjni kretyni. Reszta to kretyni siedzący w Anglii na zmywaku...

czemu? Mistyk to subiektywne określenie. Jak ktoś mówi jestem introwertykiem, ekstrawertykiem, domatorem, leniem, to się tego nie kwestionuje, bo nie ma ku temu powodu. Nie rozumiem zatem, czemu kwestionujesz to, że jestem mistykiem . . .

Gość gość
Np skany mózgu. Jego budowa. Hormony. Neuroprzekaźniki w mózgu. Kiedyś o tym nie wiedziano, nikt nie zaglądał do środka. Teraz nawet można zbadać działający żywy mózg. Jego aktywność. Itd.To jest fundament.

Gość gość
To tak jak ja bym powiedziała, że jestem misiem Yogi udowodnij mi, że nie jestem.

No tak. I to, że w mózgu są neuroprzekaźniki daje ci wiedzę wystarczającą, do tego żeby podważać moją wiarę w PK. Porażające... "To tak jak ja bym powiedziała, że jestem misiem Yogi udowodnij mi, że nie jestem." Miś Yogi to facet, więc już przeczysz sama sobie. Wysil się bardziej...

Wiesz tylko, że w mózgu są neuroprzekaźniki, a zachowujesz się, jakbyś co najmniej doktorat napisała. Poziom twojego debilizmu jest porażający...

Gość gość
Pytałeś o podstawy psychologii, co z tą PK teraz wyjeżdżasz? Chodzi o to, że udowadnia się istnienie czegoś. Miś Yogi mógł zmienić płeć, jest 2014 rok. Się czepiasz bzdur. Jak chcesz wierzyć w swoje fantazje to wierz, Twoje życie.

Gość gość
Piszę ogólnie. I się nie wymądrzam. Po co ta agresja i wyzwiska?

Gość gość
Z takimi ludźmi jak Ty nie warto rozmawiać, nie masz nawet podstawowej kultury osobistej, nie mówiąc już o mistycyzmie. Sprowadzasz rozmowę do kłótni. Dobranoc.

w Anglii na zmywaku to kretyni? już ja Ci pokażę!! Swoich braci, Polaków obrażasz!

Wiem, że była księgową swojego czasu, a nie wiem, gdzie teraz pracuje. Wiem też, że robiła kroki w kierunku znalezienia pracy w zupełnie innej branży :) Ale gdzie pracuje to nie wiem;)

więc jak się nazywa ten sklep, który został wybudowany w tym 3mieście?

skoro Ty pamiętasz, ze mieszkałam przed wyjazdem do UK w Słupsku, to ja też trochę pamiętam faktów o PK

szkoda, bo w Słupsku na pewno nie ma tego sklepu :( myślałam, że sobie pojadę i kupię koszulki nocne... kupisz jej kwiaty? jakie ona lubi?