Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftyfyutf

brak chęci do życia

Polecane posty

Gość ftyfyutf

jestem Mama dwójki dzieci, 6 i 9 lat. po ślubie 10. z mężem układa się raczej dobrze. jednak ostatnio brak mi zapału do czegokolwiek. mamy pewne problemy, być może to przez to? kurde, codzień wieczorem pluje sobie w mordę ze znowu kolejny dzień zaniedbalam dzieci, krzyczałam. ledwo się zmobilizowalam żeby iść dziś na dwór z młodszym. wszystko mnie drażni a już najbardziej córka, która stała się kapryśna i zaczyna też mieć swoje fochy. Nie zachowuje się jak dobra matka tylko jak zła. Brak mi sił by spędzić z dziećmi fajnie czas i ochoty też mi brak. wyrzucam to sobie każdego dnia ale nic z tym nie robię bo nie umiem :( czy ktoś też tak ma?? i co z tym zrobic?

Gość ftyfyutf
pewnie.. furorę robią tematy o staraczkach, niewychowanych panach w kolejkach do lekarza, jakie wybrać imię i ile ważą 2 mies dzieci. zazdroszczę wam też bym chciała mieć takie problemy

Gość gość
Kup sobie magnez, jakiś nerwosol, pokochaj więź mężem. Może to deprecha od problemów, może menopauza zbyt wczesna. porzucaj talerzami na rozluźnienie :) Takim zachowaniem dolokladasz sobie problemów z dziećmi.