Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 latka włożyła sobie klocka malutkiego do odbytu co robić?:(

Polecane posty

Gość gość

masakra myslałam, ze jest rozsądniejsza kupujac jej klocki legi, jechac na pogotowie ?

Gość gość
twierdziła, z e na nim usiadła, a potem powiedziała, ze miała go miedzy pupką i chcąc go wyciągnac , włozyła go sobie do srodka

Gość gość
Teraz sobie włożyła? Powinnaś kłaść ją spać tak ze 3-4 godz. wcześniej.

Gość gość
zalatuje pedofilią

Gość gość
k***a teraz a kiedy, miałam gosci kochana i nie mogłam , nie miałam jak połozyc, moja wspaniała rodiznka, co siedzi ile wlezie:(

Gość gość
p******* cie/?pedofilia, a nie znasz przypadkow, ze dziecko do nosa sonie groch wkładało, małe dzieci, maja głupie pomysły, akurat miała pidzamke ubierac:( ja na chwile wyszłam, a mała takie pomysły jechac na ostry dyzur, czy dac jej cos ciepłego zeby kupke zrobiła:(, wtedy problem sie rozwiąze sam

Gość gość
sam jestes pedofilem, kazdy sądzi po sobie, jestem matka tej dziewczynki, o ktorej pisze, totalne was pogieło, , a ja mam problem z ciałem obcycm dziecka:(, teraz kazdego o pedofilie sie oskarzna, nie długo nie bedzie mozna dziecka przytulac publicznie, to jest chore... czy takie cos wyciagnie chirurg, czy wystarczy poczekac, az "wysra" to, mojej znajomej dziecko połkło pieniazek, to dawali jesc zeby kupke zrobiło:( i to pomogło

Gość gość
A ona nie jest śpiąca?

Gość eweryst swiety chryst
gośc 23:59 zalatuje tvnem, za dużo oglądasz plebejskiej telewizji, zryli ci mózg, o to własnie im chodzi, matka martwi sie o dziecko i nie wie co ma zrobic;(

Gość gość
Gości ci się zachciewa po nocy a dzieciak samopas to teraz masz. Możesz spróbować wydobyć czy to ręcznie czy "biologicznie", ale może to skutkować poranieniem.

Gość eweryst swiety chryst
zasypia, ale nie chce jej tarmosic na ostry dyzur, twierdziła, ze ją nie boli, nie chca jej budzic, poza tym ona juz nie pierwszy raz taki głupi pomysł miała, kiedys w ostatniej chwili wyjełam jej pieniążka z buzi

Gość gość
Pieniążek w brzuchu to trochę co innego niż klocek w odbycie. Jeśli dziecko jest najedzone, to pieniążek ma otoczenie i jest szansa, że przejdzie przez przewód pokarmowy nie kalecząc żołądka ani jelit. Klocek (chyba) jest sam wobec wnętrzności więc może je boleśnie pokaleczyć.

eweryst swiety chryst zasypia, ale nie chce jej tarmosic na ostry dyzur, twierdziła, ze ją nie boli, nie chca jej budzic, poza tym ona juz nie pierwszy raz taki głupi pomysł miała, kiedys w ostatniej chwili wyjełam jej pieniążka z buzi x nie zmieniłes nicku pedofilu

Gość gość
Ja sobie kiedyś fasole wlozylam do nosa,na szczęście sąsiad obok byl laryngologiem i wyciagnal bo mama nie mogla tak gleboko wetknelam.

Gość gość
Kużwa ubiera się dziecko i pędem na nocny dyżur. Mówi,, że jej nie boli. Słuchaj się 4 latki. Jak ja bym miała się słuchać swojej trzylatki to nie wiem co by było. Dziwią mnie takie matki. Zamiast do lekarza to ta forum zakłada.

Gość gość
Po pierwsze prowo, a po drugie niektórzy chyba spali na lekcjach biologii w podstawówce. :O

Gość gość
słabe prowo :o

Gość MAMA autorka topicu
podam was wszystkich do sądu i wasze IP, ZA OSKARŻENIA PRZECIWKO MNIE!! nie zartuje