Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20latka i jej obawy przed 30 letnim facetem

Polecane posty

Gość gość

jakie ona moze miec obawy aby nie angazowac sie w taki zwiazek? obydwoje wolni i inteligentni

Gość gość
żadne jak facet w porządku to czym się martwić? :)

Gość gość
boi sie ze ja moze wykorzystac

Gość Wasabi
10 lat różnicy wieku to jeszcze nie tragedia

Gość Wasabi
Inaczej rzecz by wygladała przy np 20 latach róznicy, bo to już troche za duzo

Gość gość
moze byc tak ze przez swoje obawy moze odrzucic czyjes uczucia do niej, nawet wtedy gdy sama moze byc zauroczona/zakochana?

Gość gość
Ja mam 19, chłopak 29, jesteśmy już razem 1,5 roku i sie dogadujemy rewelacyjnie:)

Gość gość
a ja mam 45 a moja kochana zona 30 dogadujemy sie jak pies z kotem. Tyle razy proponowalem jej rozwod, jednak ona woli ten stan. Czas ucieka ona sie z kazdym rokiem nie robi mlodsza. Jeszcze by moga sobie znalesc faceta w jej przedziale wierkowym o podobnych potrzebach. Mamy diametralnie inne zainteresowania. Ona i jej kolezanki i koledzy to z mego punktu widzenia zupelnie nieodpowiedzialni ludzie bez systemu wartosci. Na poczatku bylo ok. Trafila mnie na tak zwana "sierotke". Efektem jest to ze sobie zycie spaskudzila.

Gość gość
19 latka z 29 latkiem? wiesz co tacy facec***isza na forach? kobieta w ich wieku jest dla nich za STARA, dlatego szukają nastolatek, on cie nie kocha, on jest z tobą dla twojego mlodego ciala, jakbys miala 27 lat to by nawet na ciebie nie spojrzal. Poczytaj sobie na forach posty 30latkow jak sie wypowiadają o swoich rowiesniczkach (że stare, brzydkie, obwisle cyce) a potem spojrz na swojego 29letniego "chlopaka", on mysli dokladnie to samo i dlatego zainteresowal sie toba, nie dlatego bo cie kocha ale dlatego bo masz 19 lat.

Gość gość
"Jeszcze by moga sobie znalesc faceta w jej przedziale wierkowym o podobnych potrzebach. " znaleźć kretynie, znaleźć a nie znaleść, faktycznie twoja żona marnuje sobie życie z idiotą...

Gość malinowa delicja z lukrem
Jeszcze by moga sobie znalesc faceta w jej przedziale wierkowym o podobnych potrzebach. " znaleźć kretynie, znaleźć a nie znaleść, faktycznie twoja żona marnuje sobie życie z idiotą xxxxx a po co sie ciskasz do chlopa? Wyraznie napisal co napisal a ta juz z morda. I co z tego ze blad ortograficzny? Co ciebie jakis zonkos w d**e kopnal ze sie buczysz jak glupie pipsko?

Gość gość
Dojrzały 30letni facet szuka kogoś w podobnym wieku, albo gora 5 lat mlodszej, żeby załozyć rodzinę. Jak z kolei 30latek spotyka sie z nastolatką to niestety jest to tylko zabawa i seks, on nie mysli o tobie poważnie. Zwykly doopek, żal że są dziewczyny ktore daja takim doopy. Powinnas go pogonic, niech poszuka kobiety w swoim wieku, ciekawe co by ci wtedy powiedzial. Pewnie że 30latka dla niego za stara. Jak ty skonczysz 30tke tez bedziesz dla niego za stara, zobaczysz. I poszuka sobie kolejnej 19latki

Gość gość
Mój facet ma obecnie 34, ja 26 lat. Jesteśmy ze sobą od 7 lat. Teraz między nami jest rewelacyjnie, ale tak na dobrą sprawę to zabrało mi to trochę młodość. Ja miałam 19 on 27. Musiałam po prostu dorosnąć za szybko do jego poziomu. Podczas gdy ja dopiero wchodziłam w dorosłe życie, on już szaleństwa młodości miał za sobą. Miał już dobrą pracę, szkoły i doświadczenie w związkach. Moje koleżanki chodziły na imprezy, później studenckie życie, a ja siedziałam wiernie ze starszym facetem. Mój facet dobrze zarabiał, ja zamiast na studiach dorabiać w pizzerii rozglądałam się za lepszą pracą by mu dorównać i nie wypaść w oczach jego znajomych jako dzieciuch i podlotek. Myślę, że nie należy tego robić młodszej dziewczynie, każdy musi dojrzeć w swoim tempie, a różnica w dojrzałości potem na którejś ze stron się odbija (bo albo jedna cierpi, nie mogąc szaleć, albo druga musząc znosić te szaleństwa). Ja kochałam i myślę, że to miłość życia. Nie żałuję ani trochę bo gdy teraz już oboje jesteśmy dojrzali to jest świetnie.

Gość gość
gość "Jeszcze by moga sobie znalesc faceta w jej przedziale wierkowym o podobnych potrzebach. " znaleźć kretynie, znaleźć a nie znaleść, faktycznie twoja żona marnuje sobie życie z idiotą... Obsuguje systemy ppoz na Norweskich okretach podwodnych wiec male szanse na bycie idiota. Po 15 latach nie urzywania jezyka i tak calkiem niezle sobie radze, a z zona rozmawiam po ukrainsku wiec polskie koncowki nie graja wiekszej roli. Dziekuje ci jednak za zwrocenie mi uwagi. Pozdrawiam.

Gość gość
jeśli ma obawy i trochę oleju w głowie to może odrzucić czyjeś uczucie pomimo swojego stanu zauroczenia czy zakochania to takie skomplikowane ?

Gość gość
i dlatego chcialem sie tego dowiedziec od innych kobiet, bo ona mi tego nie powie a jesli nawet to sklamie i powie,ze nie, wcale sie jej nie dziwie bo na jej miejscu tez bym sie zastanowil kilka razy, ona sie kieruj***ardziej rozjmem niz sercem dlatego ma watpliwosci, i wiem ze moze jej zalezec bo kilka razy badala teren i delikatnie sie wypytywala o moje sprawy uczuciowe

Gość gość
up