Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakomary

co przeciwko komarom i na ukąszenia

Polecane posty

Gość nakomary

Pytanie jak w temacie. Co polecacie, dziecko ma 1,5 roku.

Gość nakomary
:)

Gość gość
łup

Gość niunia1977
MosKill Med bardzo dobry żel lagodzacy skutki ukaszenia owadów. Ja mam dzieci alergiczne a w nim sa naturalne skladniki wiec na pewno nie uczulaja.

Gość gość
amoniak

Gość gość
własnie zakupiłam ten MosKill zel na ukaszenia komarów. Tak mnie strasznie dzis pogryzły, że myslałam ze oszaleje ze swedzenia. posmarowałam i poczulam ulge. Jest tam składnik chłodzacy-rewelacja

Gość gość
I jak ten moskill sie sprawdza? Nie powoduje podraznień? Bo mam taki jeden żel w domu to nie dosc ze mam chyba na niego uczulenie to sie jeszcze lepi i nie mozna na slonce wychodzić.

Gość gość
U nas sie sprawdził po ostatnim grillu na działce. Dzieciaki byly strasznie pogryzione i niemiłosiernie sie drapały. Po kilku posmarowaniach przestały a bable po ugryzieniu zmalały.

Gość gość
Dzięki, spamerskie śmieci, już wiem, czego nie kupować. Dobre produkty nie potrzebują tak d3bilnej i żałosnej reklamy. :o

Gość gość
Skład: "D-Panthenol, Ekstrakt z aloesu, Naturalny olejek lawendowy, Alantoina, Betaina z buraka cukrowego" Noż kvrwa, jaja sobie z ludzi robicie czy co? Zwłaszcz ta d3bilka od "naprawdę nie uczulają" - przecież olejek lawendowy czy aloes mogą wywołać bardzo silne reakcje uczuleniowe!!! I gdzie tu jest do cholery "składnik chłodzący"? Jak ktoś wynajmuje spamerów to niech chociaż ich przeszkoli, a nie wypuszcza takie d3bilizmy!

Gość gość
A czemu ty ublizasz ludziom? Kazdy pisze co chce i wyraza swoja opinie. Jakby tak patrzyl to co drugi post na forach to reklama. Nie badz zalosny i daj ludziom spokoj-nie masz ochoty to nie czytaj.

Gość gość
No i właśnie dlatego, że co drugi to reklama, to takich reklamowych spamerów trzeba tępić, i to ostro.

Gość gość
najlepsza jest mugga a wszystkie robale ,ale tylko oryginalna a nie jakieś tanie podróby .

Gość gość
ja na pewno NIE polecam słynnych opasek przeciw komarom.

na pewno spraye odstraszające, a jak pogryzą, to żel calendeel - kupiłam w aptece - szybko łagodzi, nie wysusza, likwiduje tę wielką chęć drapania się - nie śmierdzi ;)

Gość gość
mugga- 25zł e decatlonie. Z ty, ze chyba nie dla tak malego dziecka...ale głowy nie dam.

Gość kasienka33
ja wczesniej uzywalam off-ow, ale to krotko dziala i strasznie smierdzi. jakies dwa tygodnie temu kupilam przez internet preparat ultra brutal (http://rolmarket.pl/search.php?text=brutal) i spryskalam nim caly ogrod. od tego czasu nie ma ani jednego komara, a w internecie wyczytalam ze dziala nawet 2 miesiace. takze przez cale wakacje bede miala swiety spokoj i nic mnie nie ugryzie :)

może coś co sie szybko wchłania? oby tylko nie była to kolejna papka, która zostaje na skórze, bo zanim zacznie działać to już zostanie zjedzona przez mojego brata :D albo co innego z tym zacznie wyczyniać i proszę, nie polecajcie wapna i jakichś kompresów, bo to nie przynosi spektakularnych efektów :( chlopiec ma 4,5roku