Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przerażona będzie tak ciepło a ja

Polecane posty

Gość gość
No, ja jestem przygotowana na to, że cycków nie będzie - ale szczerze, to ja wolę jakiekolwiek mięśnie mieć na ciele i wchodzić w 34-36 jak kiedyś z małymi cyckamki, niż flakowate nogi prezentować :P ajć, zrobię sobie kalendarzyk diety i do jakiej daty chcę co osiągnąć. Ale prawdę powiedziawszy, to zdrową dietę powinno się zarzucić już na zawsze.

Gość gość
Kettlebell 6 kg kupiłam na all właśnie na spółę z braćmi - jak coś robić, to od razu :P zawsze wolałam jakieś treningi siłowe (a raczej pseudo - z hantelkami 2 kg XD) niż cardio..

Gość gość
Idź na siłownię, trener ci wyjaśni co i jak

Gość gość
ja wiem, ze z motywacją różnie, ale jak jej nie ma, to lepiej położyć krzyżyk na formie i kupić sobie odzież dopasowaną do c***jowej sylwetki, np rozkloszowaną spódnicę, która podkreśli szczupłą talię i ukryje tyłek- naleśnik. jak mi się mnie chciało, to właśnie ubierałam się tak żeby ukryć defekty i tyle. szkoda czasu na jakieś działania na pół gwizdka, bo w efekcie takich krótkotrwałych wysiłków, to tylko bardziej się tyje. ja zrzuciłam z 6 kilo od listopada do stycznia, później zaczęłam ćwiczyć kardio, od marca robię rzeźbę, a teraz zaczynam się skupiać na zrobieniu mięśni, bo chcę mieć taką bardziej fit sylwetkę. zmiana jest duża. jak sobie przypomnę te galaretowate uda- fuj!. a to tylko parę m-cy temu było.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Ja kiedyś jeździłam sporo na rowerze, w sumie też teraz jeżdżę, ale już nie takie dłuższe dystanse - raczej tak 25 km w obie strony. A masz może jakieś zdjęcia przed i po ku motywacji?

Gość gość
nie mam, nie fotografowałam się bez ciuchów, a w ubraniu, to źle nie było- potrafię się ubrać- zresztą nie trzymam niekorzystnyc***jęć. a zmiana najbardziej widoczna "palpacyjnie":D tzn teraz twarde jędrne uda, a przed takie lejące rozlazłe cielsko.. no i w rurkach wyglądam idealnie, a kiedyś bym w nich nie wyszła, bo od razu widać było beznadziejne proporcje..

Gość gość
grubasy DO ROBOTY!

Gość gość
:)

. a tu ciągle grille, na piwko, na coś jeszcze mocniejszego x o Ty biedna:-p nachodzą Cię, gonią po mieście, wyważają buzię, wyważają usta i same się zjadają:-P idź sobie na basen

Gość gość
kupcie sobie leinea30+ i po problemie :D

Gość gość
Ta, jasne :D