Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uzywacie miseczek kubeczkow menstruacyjnych podzielcie się opiniami

Polecane posty

Gość gość

Szczerze mówiąc to ja trochę się wacham czy to nie przecieka jak ktoś ma obfitą miesiączkę? Często trzeba to opróżniać? Nie ma żadnych infekcji pochwy, czy to jest wyczuwalne, czy trudno się zakłada? Wogóle napiszcie mi coś o tym, co sądzicie, czy lepsze od tamponów, czy jak mam wkładkę domaciczną to mogę używać?

Gość gość
pierwsze słyszę o czymś takim

Gość gość
Sprobowalam raz, i na pewno zaklada i wyjmuje sie bez wiekszych problemow, mimo moich obaw, duzo wiecej nie moge powiedziec, bo sama sie waham.

Gość gość
a co to są w ogóle te kubeczki, mozesz to opisać? może dać linka do tego w necie?

Gość gość
Może i bym się skusiła, ale nie wyobrażam sobie go opróżniać w publicznej toalecie czy w gościach...Także nadają sie dla kobiet o skąpych miesiączkach, bądź do domu ;) Z nowinek póki co korzystam z beppy - tamponów, które są jak gąbeczka i można w nich współżyć

Gość fifi niezapominajka zapomniała
Kiedyś mnie korciło, zeby takowy kubeczek nabyć ale też stwierdziłam, ze jest mało praktyczny poza domem.

Gość gość
Tak na prawdę to nie mam zbyt przyjemnych doświadczeń z kubeczkami zwłaszcza przy opróżnianiu,można się łatwo poplamić,polskie toalety raczej nie są przystosowane do tego typu zabiegów,podpaski są jednak dużo pewniejsze i szybsze w użyciu.

Gość gość
a są takie na kupkę ????

Gość _facetX80_
Moje drogie panie, to żart? "„oszczędny wobec środowiska naturalnego“ – w przypadku prawidłowej konserwacji można go używać nawet 15 lat". Chyba zacznę prać prezerwatywy.

Gość gość
bardzo polecam używam już około roku, oszczędność na podpaskach tamponach, wygodne praktyczne na basen i tańce i aerobic.

Gość gość
kubeczek to nie prezerwatywa ośle. To jakbyś porecalanowy kubek do kawy wywalał po każdej kawie..