Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkategotopiku

Dlaczego faceci tyle kłamią

Polecane posty

Gość autorkategotopiku

Kobiety też rzecz jasna kłamią, ale faceci są mistrzami pod tym względem. Poznaje jakiegoś faceta i po paru dniach czy tygodniach mówi coś innego bo nie pamiętał że już to mówił. Co za nied***by. Albo jestem z jakimś facetem i nie widzę specjalnie oznak zainteresowania to pytam wprost czy ma jakiś problem osobisty czy po prostu nie jest mną zainteresowany i jak nie jest niech poszuka sobie kogoś innego. Oczywiście ZAWSZE mówi, że jest przepracowany, zajęty itd a nigdy głupi kutafon nie powie szczerze że nie jest zainteresowany, więc sama muszę pierwsza zrywać z tymi frajerami. Skąd wy kobiety które mają normalnych facetów ich bierzecie? Płeć męska to zwykłe nied***by przecież w 80% przynajmniej.

Gość gość
bo faceci to bydlaki bez uczuć wyższych

Gość gość
nikt sie nie wypowie bo te kretynki z kafe jeszcze nie rozgryzły że ich własny facet je okłamuje :D :D niestety tacy są mężczyźni, nie można im ufać nigdy do końca tylko stale analizować ich zachowanie, pokemony ****** :/

A na co tu odpowiadać? Jak mi coś nie pasuje, to mówię "do widzenia". Nie oczekuję, że ktoś będzie mi się tłumaczył. Jak jest źle, to jest źle. Wytłumaczenie dlaczego nie ma znaczenia w takiej sytuacji. :)

Gość gość
kłamią i będę kłamać, faceci polaczki to najgorsze bydło pod słońcem nie myje sie, ma kartoflane japy ale mają sie za niewiadomo jakie macho :/

Gość traum
Chcemy być mili, nie mówić Ci, że jesteś tępą dzidą dobrą na jedno dwa bzykanka. Czekamy na rozwój sytuacji ;]

Gość gość
"Chcemy być mili, nie mówić Ci, że jesteś tępą dzidą dobrą na jedno dwa bzykanka. Czekamy na rozwój sytuacji ;]" przynajmniej jeden szczery

Gość traum
W sieci można być szczerym. Inaczej liść gwarantowany.

Gość aluutka456
ja nie znam normalnych facetów, no może z dwóch... ale kobiet podobnie... w ogóle ludzie są żałośni, bez honoru, godności kłamią i manipulują, do tego nie potrafią samodzielnie myśleć, banda upośledzonych kretynów

Gość aluutka456
ale nie ciśnijcie tak na facetów kobiety są równie beznadziejne, cierpiętnice z****** widzą że facet ma je w d***e ale łudzą się że coś będzie bo boją sie samotności, wolą być z p*****m niż być samotnie-kobiety to dopiero kretynki ! PS. sama jestem kobietą, ale to głównie wina kobiet że ich związki są patologiczne

Gość studentka medycyny naturalnej
bo hetero związki to przeżytek. a kobiety majace okres i bez brody to zacofane tępe dzidy

Gość aluutka456
kobiety potrafią jedynie gadać o ciuchach, facetach, serialach, domu, dzieciach nie mają nawet pojęcia co się dzieje na świecie, mają to w d***e. ostatnio z inteligentną kobietą rozmawiałam chyba w 1975 :/ kobiety dzielą sie na tępe kury domowe i tępe feministki. ale każda kobieta z tych dwóch typów mysli, ze jest mądra :D i lepsza od drugiej a takie samo dno.

Gość aluutka456
nie oczekujcie od ludzi jakichś samodzielnych rozmyślań, jakiejś analizy, jak ktoś ma IQ 90 to nie jest nawet do tego zdolny. taki imbecyl tylko ogląda TVN, taniec z gwizdami i żre w kfc i mcdonaldzie, nieinteresuje sie w zasadzie niczym a potem sie dziwi że ma nędzne życie, ale jako że nie rozumie związków przyczynowo-skutkowych nie zdaje sobie sprawy że sam do tego doprowadził tylko narzeka na Tusk/Kaczyńskiego/ogólnie rząd itd

Gość wszyscy kłamią
prawdę powiadał dr. House