Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

l4 od poczatka ciazy

Polecane posty

Gość gość

hey jestem w 2 miesiacu ciazy od poczatku jestem na l4 bo mialam plamienia.biore leki i jest lepien.rozwazam by wrocic do pracy... ale nie wiem czy to dobra decyzja.... pracodawca mowi bym nie wracala bo praca stojaca min 8h dziennie i lepszych warunkow mi nie zapewnia.... lepiej bym byla w domu...z drugiej strony boje sie ze po powrocie nie przddluza mi umowy bo mam ja do 2016r

Gość gość
ja bym na twoim miejscu nie wracala

Gość gość
Zastanow sie co jest wazniejsze zdrowie twoje i dziecka czy praca? NNawet jak wrócisz teraz to nie ma gwarancji ze ci umowe potem przedluza.

Gość gość
W sumie skoro nawet pracodawca ci odradza to lepiej nie wracaj. Teraz jest dobrze ale co będzie za miesiąc? Takie zwolnienia co chwilę to dla pracodawcy większy kłopot będzie niż jedno na całą ciążę - tak to zatrudni kogoś na Twoje miejsce i już a tak to co chwila może będzie musiał szukać zastępstwa. A wiadomo, że najważniejsze jest dziecko przecież.

nie jedna już pracowała prawie do porodu, a w rezultacie i tak ją zwolnili. Ja tam nie jestem za braniem L4 bez powodu w ciąży, ale sama praca w ciąży do ostatniej chwili też ci niczego nie zagwarantuje. Taki kraj dziki :O

Gość gość
ja pracowałam do 7mca i po macierzyńskim nie miałam gdzie wrocic,siedz na L4!szanuj się, dbaj o siebie i dziecko.

Gość gość
jesli na poczatku mialas plamienia i one sie zdarzaja to myslisz ze wracajac do trybu pracy nic sie nie stanie ja bym sie dwa razy zastanowila....