Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie kto wygra Taniec z gwiazdami? Moro czy Zając??

Polecane posty

Gość gość

Ja osobiście kibicuję Anecie Zając, może i nie tańczy perfekcyjnie ale widać że się stara, a Moro? Jest okropna, zawsze spięta, aby tylko najlepiej zatańczyć, nie daj Boże aby coś złe zrobić, i ten jej fałszywy uśmieszek.

Gość Myślę że Julka Pitera
wygra. Julka Pitera kilka lat tropiła korupcję i nie znalazła nic. Zaczynała od dorsza. Poźniej było coraz gorzej.Ostatnio namawiała do emerytury w wieku 67 lat, a sama przeszła na nią… natychmiast po 60-tce.Za wszystrkie załugi została jedynką do Europarlamentu. I tylko się zastanawiam kto drwi z inteligencji Polaków.Tusk czy Pitera? I dlatego myślę, że ona wygra. Dziękuję. :classic_cool:

Gość gość
wygra Zając, Moro jest zbyt pewna siebie i niesympatyczna

Gość gość
powinna Moro bo najlepsza od samego początku. Ci co twierdzą że jest zarozumiała się mylą, babka świetnie się bawi, odkryła w sobie talent i radość z tańca o który sama się nie podejrzewała więc się nim napawa. To tak jak dać dziecku lalkę a ono jest w siódmym niebie że taka piękna:D i sukienka tak pięknie na niej błyszczy cekinami:D Aneta fajnie tańczyła , ale stanęła w miejscu i koniec.

Gość gość
Wygra Zając. Ma taką wzruszającą życiową historię i wszystko zmierza do dobrego zakończenia jak w telenoweli. To ważniejsze niż taniec.

Gość gość
Moro jest straszna!!! powinna wygrać Zając, ale wszystko zależy od naszych głosów :)

Gość Aniaa_88
Nie jestem za zadna z nich.

Gość gość
z tych 2 - lepiej zeby Zając wygrala

Gość gość
tępe polskie baby, marnujące życie i kasę ogladając durne programy lasujące mózg. a co ostatnio było w Dlaczego ja?

Gość gość
Moro jest okropnie chuda, az zle sie ja oglada, Aneta fajna sexy dziewczyna jej kibicuje

Gość zaczynamyyyy
a co jest do wygrania ? kryształowy wibrator super niger 2014 xxxl?