Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciąża

Czy to już objawy ciąży?

Polecane posty

Gość czy to ciąża

Początkiem maja współżyłam z chłopakiem, a był to dzień największej płodności. Oczywiście zabezpieczyliśmy się gumką, ale tylko do wytrysku. Po krótkim odpoczynku ponownie wszedł we mnie, ale już bez gumki. Nie było wtedy też wytrysku we mnie, lecz na zewnątrz. Ostatnia @ skończyła mi się 24-ego kwietnia i licząc z mojego cyklu (26dni) powinnam mieć kolejną 17-ego maja. A nadal nie mam. Wczoraj cały dzień strasznie bolał mnie brzuch, tak jak zazwyczaj w pierwszym dniu @, wieczorem temperaturę miałam 38,4st C i zwymiotowało mnie kilka razy. Nie ma nic poza obfitym śluzem, a jakąś godzinkę temu pojawiło się lekko różowe zabarwienie, które i tak przeważał śluz. Możliwe, że jestem w ciąży? Czy to może jednak być spowodowane stresem (śmierć w rodzinie, wyjazd chłopaka do pracy, zjazd rodzinny i zbliżający się mój wyjazd do pracy)?

Gość czy to ciąża
no i pytanie też do kiedy ewentualnie czekać na zrobienie testu ciążowego...

Gość gość
wiesz o tym, że w cewce moczowej znajdowały się plemniki z poprzedniego wytrysku?

Gość czy to ciąża
ale między stosunkami trochę czasu upłynęło, poza tym nie w bezczynności

Gość gość
Tak jesteś w ciąży. Dziecko urodzi sie w styczniu a dokładnie 20 o godzinie 13.14. Będzie to zdrowy chłopiec 56 cm i 3,5 kg. Dasz mu na imię franek. Właśnie zobaczyłam to w swojej szklanej kuli. Ludzie czy naprawdę tak trudno jest kupić test za kilka złoty a nie zakładać kolejny taki sam temat jednego dnia? Wy naprawdę myślicie że każdy na tym forum zrobi wam test albo usg przez internet? Nosz ku....wa ile można to czytać ,,czy jestem w ciazy?,, ,, czy to objawy ciąży?,, itp. Nigdy sie nie udzielalam w takich tematach ale mam już tego dość. Rada dla wszystkich którzy nie wiedzą czy są w ciąży : KUPCIE SOBIE TEST CIAZOWY !!!

Gość czy to ciąża
no chyba od tego ta strona jest żeby pytać i szukać rad

Gość gość
to ci odpowiedzialy dzieczyny. bedzioesz miala franka.

Gość gość
skoro było to na początku maja zrób test powinien już wyjść, masz w domu test???

Gość czy to ciąża
skoro wam ten temat nie odpowiada to po co wchodzicie na to

Gość neskafe2014
dziewczyna jest tu po to by sie poradzic a nie szukac krytyki. Idz po test ciazowy i zrob sobie, chociaz ja w testy przestaje wierzyc zrobilam ich 5 , 3 wyszly jakby pozytywne jest tam na nich jakas blada kreska ale jest i widac ja a 2 wyszly negatywnie heh, tez napisalam tu na forum zeby sie poradzic dziewczyn czy ktoras z nich miala kiedys taka sytuacje jak ja ... twoje objawy sugeruja na ciaze .

Gość czy to ciąża
nie, muszę kupić dopiero

Gość gość
odpowiada. czasem lubimy czytac wypociny takich kretynek jak ty .) buziaczki ciezarna laluniu

Gość gość
mozesz być w ciązy a nie musisz 50 na 50, nie mam pojęcia co Ci powiedzieć, bo miałaś dni płodne i współżyłaś bez zabezpieczenia a pewnie sama wiesz czym to może się skończyć.... uspokój się, weź ciepłą kąpiel, wypij sobie meliskę i czekaj kup test jak najszybciej i go zrób, p.s ile masz lat?

Gość czy to ciąża
ale wymioty wieczorem? a nie zdarza się to z rana?

Gość gość
już spokojnie możesz zrobić test. u mnie objawy ciążowe pojawiły się jeszcze przed terminem kiedy miała nadejść @. Było mi niedobrze i czułam metalowy posmak w ustach, potem okazało się, że to objawy ciąży...

Gość neskafe2014
nie musi byc koniecznie rano, mnie w pierwszej ciazy wymioty przytrafialy sie o kazdej porze dnia :) ciepla kapiel bym odraczala jak jestes w ciazy moze to zaszkodzic maluszkowi )

dwa dni spóźniający się okres to jeszcze nie oznaka ciąży, rzadko bywa tak że okres wypada idealnie co do dnia, wystarczy, że jest lekki stan zapalny i już się zmienia jeśli nie chcesz mieć dziecka w tym momencie to pomyśl nad jakąś lepszą antykoncepcją, bo sex bez gumki to nie najmądrzejsza decyzja

Gość gość
No jeśli żołnierzyki zostały w cewuni moczowej twojego misia to będzie fasolinka:)gratki:D

Gość gość
no mam skończone 19 lat

Gość czy to ciąża
mnie nawet nie mdliło, zwyczajnie wiłam się z bólu (identyczny jak przy miesiączce tylko mocniejszy) i nagle "siostra! szaflik bo puszczę pawia!"

Gość gość
zrób test i się wyjaśni

Gość gość
Ja po dwóch dniach od spodziewanej miesiączki zrobiłam test i dwie kreski ;)) Wiec pędź po test ;))

Gość gość
sto_krotka78 nie zgadzam się z tobą bo mi się spóźniał @ o dzień i zrobiłam test i dwie kreski. a @ mam co do dnia.