Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moze wynikac z takich objawow

Polecane posty

Gość gość

Nie ukonczylam jeszcze 20 lat...od zawsze w sumie mialam problemy z okresem..raz nie mialam go po kilka miesiecy potem mialam az za dlugo..ech...w koncu mialam kilka miesiecy okres i poszlam do lekarza bo sie balam ze to jakis rak szyjki macicy ale lekarz mnie zbadal mowi ze nic nie wyczul i powiedzial ze na raka jestem za mloda i ze albo sa to zmiany hormonalne albo jakies torbiele na jajnikach..jutro mam isc na usg ale tak sie boje..lekarz mowi ze nie potrzebnie..ale jednak czasem odczowam bol podbrzusza i czasem jakby jajnik z lewej strony...:/

Gość gość
Jestes jeszcze bardzo mloda wiec obstawiam torbiel

Gość neskafe2014
Lekazr powinien wykonac badanie cytologiczne tak na dobra sprawe nie zawsze moze cos wykryc przy zwyklym badaniu ginekologicznym . pozdrawiam

Gość gość
To ty pisałaś wcześniej o obawie przed rakiem i krwawieniach? Dlaczego nie miałaś do tej pory usg?

Gość gość
Bo mieszkam na zadupiu i nie ma tu lekarza wiec musze isc prywatnie a nie mam pieniedzy :( od tamtej pory nie krwawilam a teraz znowu zaczelam...bylam u lekarza i lekarz mowi ze podejrzewa torbiel no ale musze isc na usg bo u niego w gabinecie nie ma . U niego bylam na kase chorych a teraz musze prywatnie...ale lekarz ciagle mnie uspokaja ze to nie rak ..

Gość gość
A jakie badania miałaś zrobione do tej pory?

Gość gość
Najpierw mnie zbadal ginekologicznie potem dal skierowanie na usg morfologie glukoze i tsh czyli na tarczyce... nawet cytologii nie zrobil ;( tak wlasnie traktuja czlowieka jak sie nie zaplaci..tylko powtarza ciagle ze nie ma powodow do obaw bo to nie rak i ze ostatnio przytylam i to moze byc od mojej tuszy takie zmiany hormonalne bo na raka jestem za mloda

Gość gość
A ty zrobiłaś zalecone badania? Co z nich wyszło? Badań hormonów nie miałaś?

Gość gość
Tarczyca i cukier ok tylko z morfologii wyszla anemia ale lekarz dal tabletki i powiedzial ze po takim czasie jak krwawilam to normalne...

Gość gość
Hej musze ci powiedziec ze tez tak mialam i wyszlo ze mam torbiel na jajniku powodzenia i nie zamartwiaj sie