Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy co najmniej dwójki dzieci czy zagłosujecie za tydzień na PIS

Polecane posty

Gość gość

Bo tylko oni w swoim programie mówią, że dadzą Wam 500 zł na drugie i każde kolejne dziecko co miesiąc

Gość gość
Pogielo was chyba. Za darmo to w tych czasach nawet w morde ciezko dostac

Gość gość
Chyba juz tylko psy I polglowki wierza w obietnice politykow. Poza tym to nie PiS by dal, tylko Bruksela chyba, bo to w koncu wybory to europarlamentu :-D

Gość gość
tak

Gość gość
ja mam 1 dziecko a i tak zagłosuję na PIS

Gość gość
nigdy w życiu, głosuję na PO

Ja wam mogę powiedzieć, ze dam po 1000 :D ciekawe skąd wezmą tyle kasy na rozdawanie :D mogą podejrzewać, że gdyby dali to ŚREDNIO każda rodzina miałaby nowe dziecko...wtedy po roku bankructwo i już nawet na zwykle rodzinne nie mieliby kasy :p

Gość gość
haha tylko wielodzietne torby pochodzące z patoli i biedoty będą głosować na pisowskie śmieci

Gość gość
nie, nigdy pis-u u wladzy oby wiecej nie bylo

Gość gość
za tydzień są wybory do europarlamentu więc nawet jak PIS wygra to nie bedzie w PL rządził.

Gość gość
no i po gościu z 20:23 widać dokładnie kto głosuje na po - chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo, które oprócz obrażania innych nic innego nie potrafi

Gość gość
w zyciu - PIS juz był. głosuje na PO, bo jako tako sparwdza sie w kryzysie - w porównaniu do innych krajów. Rozmawialam wczoraj ze studentami z Hiszpanii, sa tu jakis czas i twierdza,ze u nas jest o wiele lepiej z praca, ich znajomi jezdza do pracy do POlski, u nich sie wszystko wali , a u nas do przodu.

Gość na nikogo bo dzieki
PO nie ma mnie w kraju:) Za czasow rzadu PiSu zylo mi sie jako tako, za czasow rzadu PO, podniesienia vatu, cen i innych fajnych rzeczy dzieki ktorym pracownik stal sie smieciem wyjechalam jak i wiekszosc moich znajomych. PO buduje dobra Polske dla siebie i sobie podobnych obywateli. Takich, ktorzy wezma od biednych by stac sie bogatymi. Mi to nie pasuje.

Gość gość
mówią że dadzą, a mówią skąd wezmą ??? Obiecywać to każdy potrafi !

Gość gość
ja już nie zagłosuje na żadnego złodzieja,ani w wyborach do europarlamentu,ani w żadnych innych...

Gość gość
Cała pisowska formacja to genetyczna pomyłka: frustraci, oszołomy, cynicy, mściwi, pamiętliwi, niezdolni do budowania, niezdolni do jakiejkolwiek współpracy (chyba, że w celu zniszczenia czegoś lub kogoś), z ego rozdętym do wielkości sterowca Hindenburg (i tak skończą), formacja obsadzona przez różnych Płaszczaków, Bredzińskich, geriatryczna pod każdym względem z szefem o mentalności kota. Im prędzej zejdą ze sceny tym lepiej dla kraju, wyjątkowe szkodniki społeczne

Gość gość
hahahhaha ! Da ! ksiedza na sex poslugi. Kase zobaczycie jak swinia niebo i zniknie antykoncepcja z rynku.

Gość gość
A ja to walnę głosik na Nową Prawicę. Już tak mnie w*******ą te pisowskie c***y i frajerzy z PO, że tragedia.

Gość gość
nigdy!,a mam dwoje dzieci i w planach trzecie.

Gość gość
Mój syn zawsze mnie pyta "a po co płacić podatki, jak można wydrukować pieniądze". Mam wrażenie, że połowa PiS-u rozumuje podobnie. Taa, dajmy każdemu po 500, 1000 zł i tak dalej. Zacznie się inflacja i za te 500 zł kupicie sobie chleb. :o Poza tym słusznie ktoś zauważył, ze to wybory do europarlamentu i nie ma co obiecywać zmian na krajowym podwórku.

Gość gość
no i po gościu z 20:23 widać dokładnie kto głosuje na po - chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo, które oprócz obrażania innych nic innego nie potrafi xxxx Przecież nie wiesz, na kogo głosuje autor tej wypowiedzi. Pisowska propaganda wiecznie żywa, nawet na kafe. :D

Gość gość
w zyciu - PIS juz był. głosuje na PO, bo jako tako sparwdza sie w kryzysie - w porównaniu do innych krajów. Rozmawialam wczoraj ze studentami z Hiszpanii, sa tu jakis czas i twierdza,ze u nas jest o wiele lepiej z praca, ich znajomi jezdza do pracy do POlski, u nich sie wszystko wali , a u nas do przodu. x Jakie do przodu? Kto w czasach kryzysu wydłuża macierzyński? Trzeba się puknąc 20 razy w łeb zanim się da ochłapy przedwyborcze. Wspieranie nieudolności, a rypanie w tyłek za to, że coś mi się udało osiągnąć. Nawet głupkowaty tysiac zwrotu z podatku mi zabrali, bo za bogata jestem. MDM nie dla mnie, bo kiedyś miałam łeb na karku i kupiłam kawalerkę. Nigdy w życiu nie zagłosuje na PO. ps. Na pis też nie zagłosuję, chociażby z powodu głupkowatej kiełbasy wyborczej w postaci kolejnych zasilków na dzieci. Niech ktoś pomyśli o ludziach żeby mieli warunki do normalnej pracy, o przedszkolach, żłobkach a nie o kolejnych zasilkach.

Gość gość
Jaak PIS bedzie przy wladzy to wtedy bedzie wojna z Rosja

Gość gość
Ja w życiu nie zagłosuje na Pis - nie mam zamiaru głosować na bandę katoli. Kaczyński to prędzej w księży wepcha niż rodzinom da. Kaczka jest nie normalny! ja głosuje na PO, oni przynajmniej księżą darmozjadą nie dadzą nic

Gość Shug Avery
Zdaje sie ze 500 zł na dziecko proponuje Solidarna Polska, a nie PiS, chociaz jak dla mnie, te partie to jedno i to samo. Takie obietnice sa oczywiscie wspaniale, ale SP sama w Europarlamencie wiele nie zdziala, cala Europa musialaby nam taki dodatek ustanowic. Poza tym, Solidarna Polska chce zmienic regulamin Eurowizji - nie wiem, smiac sie czy plakac. Mam nadzieje, ze w Europarlamencie nie znajdzie sie zbyt wielku pajacow z Polski (PiS, SP, K***in - Mikke) bo bylaby to wielka szkoda dla Polski i calej Europy. Nawet jakbym miala 10 dzieciakow, nie zaglosowalabym na PiS - SP. A te kafeterianki, ktore sa za KNP - pamietajcie, Wasze miejsce bedzie przy garach, nie bedziecie miec praw wyborczych, a g***ty beda uznawane za wiadomy opor jaki stawia kobieta - tak K***in - Mikke przedstawia swoj swiatopoglad. Mam nadzieje, ze przed 25.05. pojdziecie po rozum do glowy.

Gość gość
Jasne, głosujcie na K***ina, przy następnych wyborach nie będziecie już mieć problemu na kogo głosować. :D

Gość gość
To na co poprzedniczko gloaowac? Na oszustow z po? Czy na debila palikota?

Gość gość
napewno ni bede glosowac na PO, do czego oni doprowadzili, ten rudy i ten jego prezydent, masakara jakas.

Gość gość
Nie wiem jak jakakolwiek kobieta moze zaglosowac na k***ina mikke. Przeciez ten facet wprost mowi ze kobiety sa glupsze od mezczyzn, nie powinny miec prawa glosu itp. A jego ostatnia wypowiedz o g****ie to juz w ogole dno.