Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Moje plany na przyszłość

Polecane posty

Gość ukryta prawda

1. Policealne studium: technik organizacji reklamy 2. Kurs: Grafika Komputerowa 3. Licencjat: Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna 4. Magister: Kulturoznawstwo 5. Podyplomowe: Administracja i Doradztwo zawodowe Potem myślę o pracy w urzędzie: gminy, skarbowym, wojewódzkim urzędzie pracy, starostwie, policji(pracownik cywilny), w domu kultury, ZUS lub PFRON.

Gość oewsb
Witam, Myślę, że świetnym krokiem w kierunku realizacji tego planu może być indeks i rok darmowych studiów na naszej uczelni. Wystarczy wystartować w konkursie "Przyszłość z WSB" i... wygrać. :) Gorąco zachęcam do udziału, a także do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert przyszlosczwsbpl

Gość torebuńka
Witam, a gdzie można się zapisać na ten konkurs? To jeszcze aktualne?

Gość oewsb
Dzień dobry, Aby wziąć udział w konkursie ,,Przyszłość z WSB" należy zarejestrować się na stronie przyszlosczwsb.pl. Konkurs trwa do 7go sierpnia. Trzymamy kciuki! Gorąco zachęcam do udziału, a także do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert przyszlosczwsbpl

Gość ragga94
Na czym polega ten konkurs?