Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Moje plany na przyszłość

Polecane posty

1. Policealne studium: technik organizacji reklamy 2. Kurs: Grafika Komputerowa 3. Licencjat: Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna 4. Magister: Kulturoznawstwo 5. Podyplomowe: Administracja i Doradztwo zawodowe Potem myślę o pracy w urzędzie: gminy, skarbowym, wojewódzkim urzędzie pracy, starostwie, policji(pracownik cywilny), w domu kultury, ZUS lub PFRON.

Gość gość
A ja bym chciał na prawo, administracje, socjologie, historie albo na mix tego wszystkiego. Tylko się obawiam jak napisałem polski. Nie napisałem o dekadentyzmie. Czy to poważna luka?

W tym roku nie pisałam matury z języka polskiego..... ale ja zdałam j. polski na 44 % :) pisemny a ustny na 75% a teraz dostałam 30% z ustnej matury angola :)

Nie wiem czy można studiować 4 kierunki jednocześnie, ja muszę się starać o lepsze wykształcenie bo nie jest dla mnie praca fizyczna, nie umiem machać łopatą.

Gość gość
ambitnie, aż za ambitnie, ale młoda jesteś i idealistka

Gość gość
oby ci starczyło kasy na te wszystkie fakultety, bo niestety nasze państwo zmniejszyło ilość semestrów dla studentów dziennych / chodzi o naukę bezpłatną/ za resztę niestety ale musisz sobie zapłacić

Gość gość
ty sie skup na robocie a nie na fantazjowaniu