Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psproszę o najszybsza odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

ostatnio współżyłam po raz pierszy z chłopakiem z zabezpieczeniem dzień po okresie lecz od tamtego czasu czuje się dziwnie boli mnie brzuch czuje się taka pełna zbiera mnie na wymioty mnie zbiera robiłam pierszy test 12 dni po później 14 dni 20 mi po i 22 dni wyszedł wynik negatywny czyli niby nie jestem w ciąży a okres się spóźnia już 4 dzień i te odruchy wymiotne nie wiem już sama co mam myśleć o tym chłopak zapewnía mnie ze nie doszedł i nie pękła gumka ale tak dziwnie się czuje:(

Gość gość
ciaza wyimaginowana...

Gość gość
to czemu cały czas mam odruchy wymiotne? i ten brak okresu

Gość malineczkka
Nie panikuj. Mdłości to nie zawsze symptom ciąży. Najlepiej idź do ginekologa. Może te upławy to zwiastun jakiejs infekcji lub stanu zapalnego, ktory mogl wplynac na opoznienie okresu... Moze czujesz jakies pieczneie, swedzenie, dyskomfort to moze byc powod Po drugie - moze za bardzo sie stresujesz, stres tez wplywa na opoznienie okresu. A masz symptomy przed okresowe ? TZN. bolace piersi, bole podbrzusza i inne, ktore czujesz zwykle przed okresem?

Gość anka5464577867969
Nie panikuj. Mdłości to nie zawsze symptom ciąży. Najlepiej idź do ginekologa. Może te upławy to zwiastun jakiejs infekcji lub stanu zapalnego, ktory mogl wplynac na opoznienie okresu... Moze czujesz jakies pieczneie, swedzenie, dyskomfort to moze byc powod Po drugie - moze za bardzo sie stresujesz, stres tez wplywa na opoznienie okresu. A masz symptomy przed okresowe ? TZN. bolace piersi, bole podbrzusza i inne, ktore czujesz zwykle przed okresem?

Gość gość
Przeciez się zabezpieczaliście...nie masz się czym martwić. Jeśli nie ufacie samym prezerwatywom, to stosujcie coś dodatkowo. Może być to np contragel - żel plemnikobójczy

Gość dupadupka
pękła gumka?

Ja po pierwszym współżyciu okres dostałam dopiero półtora miesiąca później i tak samo wydawało mi się że jestem w ciąża ale strach ma wielkie oczy ,to jest na tle nerwowym,miałam to samo :) Dostaniesz miesiączkę i od razu wszystko minie :)

Gość gość
Nie panikuj,oddaj się drugi raz i wszystko minie.