Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy pierwszy raz nie zalozylyscie dziecku pieluchy na wyjscie

Polecane posty

Gość gość

witam:) ucze moja 1,5 roczna corke sikania w nocnik, jest duzy postep, dzis caly dzien mi sygnalizowala ( ucze od 5 tygodni) i ani razu sie nie zsikala, jednakze na dworze jak chcialam zeby sie wysikala pod krzaczkiem to nie chciala :P jak ja przekonac i kiedy jej zdjac pieluche ?

Gość gość
przymuś ją i zagroź że jak się nie wyszcza na dworze to dostanie pasem, na pewno się przestraszy i zacznie cię słuchać bo jak na razie słabe postępy robi, 5 tygodni jej nakładasz do głowy co ma robić i jak a ona dalej nie rozumna

Gość gość
Jest już ciepło na dworze, nie zakładaj pieluchy tylko weź coś na przebranie. Kilka razy się zsika i w końcu załapie ;-)

Gość gość
Synek jest z grudnia więc trochę zimnawo na lanie po nogach :)Mimo to ryzykowaliśmy bo już dwie miesiące przed urodzinami drugimi pampersy poszły w odstawkę zupełną....łącznie ze wstawaniem w nocy na siusiu...Tak wiec niecałe dwa latka i na dwór już bez pieluchy...

Gość gość
moj syn jest z lipca, wiec mialam dobra pogode na odpieluchowanie przed 2 urodzinami ;) na spacery bralam zapas ubranek juz od poczatku, tyle ze dla mojego syna sikanie 'za krzakiem' bylo atrakcja :P ale i tak wiele razy wracal mokry, bo i zapasu zabraklo. Troche dluzej zakladalismy pampersa na dluzsza-polgodzinna jazde samochodem. Wpadki sa do tej pory, zwlaszcza na dworze, gdy nie chce przerywac zabawy. W tym roku czeka nas odpieluchowanie na noc, ale ciemno to widze, bo co rano pampers przemoczony konkretnie